Website

Website creatie

Website creatie

Websitemaker Publi4U ontwikkeld websites die vindbaar zijn in Google

Het succes van een website hangt niet enkel af van de informatie en illustraties die u online plaatst. Ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google bepalen mee het succes van uw site. Een kwalitatieve websitemaker zoekt bij de website creatie naar een optimale verdeling tussen technische uitwerking, grafisch ontwerp en fuctionaliteit.Websitemaker Publi4u is gespecialiseerd in de creatie van database gestuurde websites. Dit wil zeggen dat onze websites steeds uitgerust zijn met een CMS, content management system. U kan dus als klant inloggen in de beheersmodule van uw website en zelf alle inhoudelijke zaken van uw site aanpassen.

Website creatie: domeinnaam

Het eerste wat er bij de creatie van een website dient te gebeuren is het kiezen van de domeinnaam. Dat is het websiteadres dat ingetikt moet worden om uw website te kunnen bezoeken. Een website kan beschikken over meerdere domeinnamen.Zorg er voor dat uw domeinnamen duidelijk vertellen waarover uw website handelt.

Website creatie: grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp of het design van uw site bepaalt de look. Bij de website creatie maken wij een voorstel qua lay-out. Vooraf bespreken we de kleuren en structuur.Beschikt u reeds over een huisstijl, dan moet het grafisch ontwerp van uw site eveneens de huisstijl respecteren.

Website creatie: W3C

Bij de creatie van uw site moet u er op letten dat hij aan een aantal technische standaarden voldoet. De W3C webstandaarden zorgen er voor dat uw site correct wordt weergegeven in de verschillende browsers. Door uw site te bouwen volgens de W3C normen maakt u het gemakkelijk voor zoekmachines om uw site te indexeren.

Website creatie: up-to-date

Via het CMS systeem van websitemaker Publi4U kan u op een heel gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier uw site up-to-date houden. Van in het begin van het website creatief proces houden wij rekening met al uw wensen en noden. Modules worden op maat aangepast.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01