Web software op maat

Facturatie software: programma op maat nodig?

Facturatie software: programma op maat nodig?

Business Connect: snel en eenvoudig facturen opmaken

Met Business Connect kan u heel snel en eenvoudig facturen opmaken.  Dit software pakket werd ontwikkeld door Publi4u, uit onze eigen ervaring met bijvoorbeeld periodieke facturatie.  Doordat wij dagelijks met ons eigen facturatie programma werken worden op regelmatige basis kleine, handige verbeteringen aangebracht.

Klanten, prospecten en leveranciers gemakkelijk beheren

U heeft een hele waslijst klanten en leveranciers, gewoon omdat u deze gegevens nodig heeft om uw boekhouding te kunnen beheren.  Maar wat met de gegevens van prospecten?  Noteert u die gewoon op een blaadje papier of gebruikt u de gegevens om actief reclameboodschappen te sturen?

Worden prospecten die u enkele jaren geleden voor een kleine inlichting contacteerde opgevolgd of schenkt u er geen aandacht meer aan?  Nochtans is een prospect die zelf contact opnam gemakkelijker om te vormen tot een klant, dan als u telkens opnieuw tijd en energie moet steken in het zoeken van nieuwe klanten.

Business is veel meer dan enkel een eenvoudig facturatie programmaatje.  Via onze software kan u gemakkelijk lijsten trekken om bijvoorbeeld postmailing uit te sturen of e-newsletters te verzenden.

Nood aan facturatie software op maat?

Heeft u nood aan een software programma op maat?  Doe beroep op de programmeurs van Publi4u.  Wij helpen u tijd, energie en geld te besparen.  Bel ons vandaag nog via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01