Sociale media

Vrienden uitnodigen om uw facebook pagina te liken

Vrienden uitnodigen om uw facebook pagina te liken

Hoe kan u vrienden uitnodigen om uw facebook pagina te liken?

Stap 1: Ga naar uw Facebook pagina

Dit kan u doen door de naam in te tikken in het vakje bovenaan "Zoek naar mensen, plaatsen en dingen", of klik in het linkermenu op uw pagina.

Stap 2: Publiek opbouwen

Klik bovenaan in het Administratiepanel op het pijltje naast "Publiek opbouwen", om vervolgens te kiezen voor "Vrienden uitnodigen".

 Stap 3: Vrienden uitnodigen

Er verschijnt een kader waarin je een overzicht krijgt van vrienden waarmee je recent interactie had.  Klik op het pijltje naast "Recente interacties" en klik "Zoek in alle vrienden" aan.  De lijst wordt automatisch aangepast zodat je al uw vrienden te zien krijgt.

Stap 4: Stel uw pagina voor aan vrienden

Naast elke vriend staat een vinkje.  Sommige vinkjes kan je niet meer aanvinken, deze staan lichtgrijs gekleurd.  Dit zijn de mensen die je reeds hebt uitgenodigd om je Facebook pagina te liken of deze vrienden liken je pagina reeds.

Bij vrienden waar het vinkje een zwarte rand heeft kan je het vinkje aanvinken.  Je kan meerdere vrienden op hetzelfde moment aanvinken.  Ben je klaar men aanvinken, dan klik je op de knop "Verzenden".  Al jouw persoonlijke vrienden krijgen nu automatisch een uitnodiging per e-mail om jouw bedrijfspagina op Facebook te liken.  Op die manier kan je het aantal "vind ik leuks" van jouw pagina verhogen.

Een Facebook pagina voor jouw bedrijf laten maken

Wens je als vereniging of bedrijf een Facebook pagina te laten opmaken door webdesignbureau #company#?  Beschikt je reeds over een Facebook pagina, maar hebt u het gevoel dat u er te weinig leads uit haalt?  Contacteer #company# vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01