Sociale media

Redenen waarom Google Plus een handig marketingmiddel is

Redenen waarom Google Plus een handig marketingmiddel is

Google Plus als marketingmiddel

Betere positie in de Google zoekresultaten

Wanneer u een bedrijfspagina op Google Plus heeft, wordt uw vindbaarheid in Google verhoogd. Hoe uw bedrijf het op deze netwerksite doet, heeft bijgevolg een directe invloed op de vindbaarheid van uw website.

Verbetering lokale zichtbaarheid

Google+ Lokaal is een functie binnen Google Plus. Concreet betekent dit dat wanneer u een Google+ Lokaal pagina hebt, u binnen de Google zoekresultaten weergegeven wordt wanneer surfers op zoek zijn naar een bepaald lokaal bedrijf.

Extra advertentieruimte gratis

Bij meer dan 100 volgers kan u een sociale extensie toevoegen aan betaalde AdWords-advertenties. Aan de advertentie wordt dan een extra regel toegevoegd waarin staat hoeveel volgers uw google+-pagina heeft.

Online reviews

Google Plus gebruikers kunnen een recensie nalaten op uw bedrijfspagina. Deze recensies zijn enerzijds interessant voor potentiële klanten om vertrouwen te krijgen in het bedrijf, maar anderzijds ook voor de ranking binnen Google.

Doelgroepen bereiken via kringen

Bij andere sociale mediakanalen zoals Facebook bereik je enkel mensen die u volgen, tenzij u adverteert. Bij Google Plus is dit niet het geval. U kan er zelf een doelgroep zoeken en toevoegen aan uw kringen (circles).

U kan voor uzelf relevante kringen aanmaken en nieuws of informatie met hen delen. Uiteraard met het doel om ze te overtuigen van uw kunnen zodat ze contact zullen opnemen.

Hangouts

Via Google Plus kan u live videogesprekken voeren met bv. leveranciers, collega's of klanten. Ook op smartphone en tablet kan u deze hangouts installeren.

Google plus Hangouts

Start vandaag nog en boek resultaat met Google Plus!

Google+ is een netwerksite die gestaag groeit, maar wanneer uw doelgroep zich op Google plus bevindt, dan kan uw eigen bedrijfspagina niet ontbreken! Contacteer social media expert #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01