Sociale media

Ontdek Google+

Ontdek Google+

Google+: wat is het?

Google Plus is de sociale netwerksite van Google waarop individuen er een persoonlijk profiel kunnen aanmaken en bedrijven een eigen pagina. 

De voornaamste taak van deze netwerksite is om sociale signalen te leveren voor de kwalificatie van inhoud voor de Google zoekmachine.

Het nut van Google Plus?

Een snelgroeiende en actieve sociale netwerksite

Google Plus boomt niet zo snel als Facebook vroeger, maar toch komt deze groei tegenwoordig sterk op gang. Wereldwijd kent het zowat meer dan een half miljard geregistreerde gebruikers.

Een deel van uw potentiële klanten is dus ook actief op Google+.

Vlugger lokaal gevonden worden

Google Plus Lokaal is een zeer interessant onderdeel van deze sociale netwerksite. Hierin kan u uw bedrijfsinformatie en adresgegevens invullen waardoor Google u veel gemakkelijker en sneller kan indexeren. Het leuke voordeel hiervan is dat u in Google Maps zal verschijnen.

Uw bedrijf wordt dus weergegeven op een kaart én gebruikers kunnen recensies schrijven.

Communities

Via communities kunnen gebruikers praten over gedeelde interesses (vb: uw producten of diensten). Deze communities vormen een slimme manier om feedback te krijgen op uw onderneming én om in contact te komen met uw doelgroep.

Hangouts als vorm van interactie

De Google Hangouts maken het mogelijk om live videogesprekken te voeren met bijvoorbeeld klanten, collega's of leveranciers. Hangouts kan u altijd en overal inzetten, want ook op smartphones en tablets kan u deze installeren.

Doelgerichte communicatie via kringen

Een leuke feature van Google Plus is het segmenteren van relaties in zogenaamde kringen. Indien u een bericht post gericht tot een bepaalde kring, zullen enkel de personen uit die kring deze kunnen lezen.

Hoger scoren in Google

Via Google Plus kan u hoger scoren in Google. Sociale media signalen zijn tegenwoordig een belangrijke rankingfactor om te bepalen wat de positie van uw site in Google is.

Meer advies nodig omtrent Google plus?

Twijfel niet en contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01