Sociale media

Nieuwe praten over indicator voor Facebook

Nieuwe praten over indicator voor Facebook

De ‘praten hierover’ indicator?

Deze indicator is te zien in de linkerkolom van Pagina’s onder ‘vind ik leuk’. De nieuwe indicator meet de bezoekers activiteiten op een Facebook pagina, zoals het delen van een bericht of foto, vragen beantwoorden enz.

Wat zegt Facebook er zelf van?

Deze nieuwe pubieksmeter genaamd “Mensen Praten Hierover” geeft het aantal mensen weer die je Facebook pagina bezocht hebben de laatste 7 dagen. Via deze indicator kunnen bezoekers onmiddellijk zien of het een kwaliteitsvolle pagina is, of een pagina met matig interessante berichten. Kort gezegd zegt het iets over de kwaliteit van communicatie over en weer tussen jezelf en je fans.

Wanneer is deze indicator goed? 

Bij het bekijken van enkele pagina’s kom je al snel tot de conclusie dat er verschillende resultaten zijn. Deze indicator kan een goede key performance indicator zijn. Want het toont hoe goed je uw fans kunt boeien met artikelen of berichten.

Neemt de ‘praten hierover’ indicator de focus weg op aantal fans? 

Het is mogelijk dat mensen zich minder gaan concentreren op het aantal fans door de nieuwe indicator. Het kan ervoor zorgen dat ze zich meer gaan concentreren op hun bestaande fans.

Wilt u dat mensen over u praten? 

Communicatiebureau #company# zorgt dat velen over uw bedrijf praten door professioneel advies te verlenen en een boeiende site te ontwikkelen. Contacteer ons op het nummer 056/32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01