Sociale media

Meer views op YouTube? Zo doe je dit!

Meer views op YouTube? Zo doe je dit!

Overdrijf niet in de hoeveelheid aan informatie

Video's moeten kort en krachtig zijn om een boodschap effectief over te brengen. Zorg ervoor dat de inhoud voldoende aantrekkelijk is, met informatie die to the point is.

Geef uw video de juiste lengte

De video-lengte bepaalt voor een groot deel of mensen uw video wel of niet zullen bekijken. Lange video's doen het soms goed, maar heeft uw doelgroep wel de tijd om zo lang de aandacht aan uw lange video te schenken?

Maak er geen sales pitch van!

De best bekeken video's op bijvoorbeeld YouTube zijn video's waar er geen overduidelijke sales pitch in verwerkt is. Een naamsvermelding op het einde van de video is wel belangrijk, maar gooi niet met zinnen zoals 'koop nu', 'bestel nu',...

Optimaliseer uw online video voor zoekmachines

Begin alvast met het bedenken van een aantrekkelijke titel. Wanneer de titel niet aanspreekt, zullen kijkers minder geneigd zijn om de video te bekijken en is alle moeite die u in het ontwikkelen van de video stak verloren.

Ook de omschrijving van de video moet geschreven worden alsof het een blog is. Zoekmachines bekijken deze tekst om er belangrijke zoekwoorden uit te halen.

Link naar uw video in sociale media

Al is uw marketingcampagne nog zo goed, wanneer ze niet aan de doelgroep getoond wordt, heeft het weinig zin. Wanneer u uw video wilt promoten, dan zijn sociale media de perfecte platforms om een groot bereik te hebben. Deel daarom uw video via Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus,...

Maar hiernaast is ook uw website zeer belangrijk om de video te delen en in contact te komen met (potentiële) klanten.

deel uw online video via sociale media

Motiveer uw kijkers om actie te ondernemen

Om uw video zoveel mogelijk exposure te geven, is het zeer belangrijk dat ook de kijkers van uw video actie ondernemen. Spoor hen aan om de video te delen zodat er een viraal karakter gecreëerd wordt.

Een video van uitstekende kwaliteit

Video's dienen van hoge kwaliteit te zijn om positief onthaald te worden. Hoe vaak kom je niet op YouTube reacties tegen waarbij men de slechte kwaliteit hekelt? Vermijd dit dan ook!

Online video binnen uw marketingstrategie gebruiken?

Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in! Online video's werken, dus waarom nog twijfelen om deze marketingtool te gebruiken?


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01