Sociale media

LinkedIn: hét B2B netwerk

LinkedIn: hét B2B netwerk

LinkedIn voor de bedrijfswereld

Er zijn 259 miljoen leden op LinkedIn. Het is een sociaal netwerk met een B2B focus; u maakt er onder andere verbinding met leveranciers en collega's.

Uw connecties zijn mensen die u kent via vrienden, groepen of omdat u in hetzelfde bedrijf werkt/gewerkt heeft. U kunt hen vergelijken met uw Facebookvrienden in de bedrijfswereld.

Groepen op LinkedIn zijn groepen waarin gebruikers met gezamenlijke interesses zich verzamelen om een netwerk op te bouwen, informatie te verzamelen of te praten over gezamenlijke interesses.

Essentieel voor bedrijven

Door de B2B focus is dit netwerk zeer belangrijk voor bedrijven. U kunt vacatures op LinkedIn plaatsen waardoor recrutering gemakkelijker wordt.

Uw LinkedIn pagina moet wel intensief opgevolgd worden, waardoor er veel tijd in het gebruik van dit sociaal medium kruipt. Het is dan ook een belangrijk medium: er worden meer leads gegenereerd met LinkedIn dan met Facebook, Twitter of blogs.

LinkedIn is een must!

Wilt u ook in de B2B-wereld van LinkedIn stappen? Contacteer dan vandaag nog #company# op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01