Sociale media

Inchecken op Swarm

Inchecken op Swarm

Laten weten waar we ons bevinden en wat we aan het doen zijn, kan voortaan via Swarm. Dit is een app die werd gelanceerd in 2014 en komt voort uit Foursquare. Dat laatste komt ons misschien meer bekend voor. Maar wat is Swarm precies? 

VANWAAR KOMT SWARM?

Swarm is niet hetzelfde als Foursquare. Heel veel mensen zijn daarvan overtuigd, maar dat is het niet. Vandaag de dag gaat Foursquare zich meer concentreren op reviews van restaurants en bars. Swarm neemt het inchecken over. Combineert men deze twee functies in één app dan wordt alles onoverzichtelijk. Vandaar de introductie van Swarm.

WAT KAN JE DOEN MET DEZE APP?

We laten graag weten aan onze vrienden waar we zijn en wat we doen. Via deze app is dit heel simpel. Swarm toont niet je exacte locatie, maar toont in welke buurt je je bevindt.  Je kan ook zien wie er in je omgeving rondloopt. Op die manier kan je makkelijk je dag inplannen. Er kunnen ook ‘coints’ verdient worden. Hoe meer je je incheckt, hoe groter je score. Een leuke foto toevoegen aan je check-in verhoogt eveneens je score.

WAT BETEKENT DAT KROONTJE BIJ MIJN CHECK-IN?

Dat kroontje geeft aan dat je de mayor bent van die locatie. M.a.w je hebt je op deze plaats al meer ingecheckt dan je vrienden.

STICKERS

Bij elke check-in kan je een sticker toevoegen. Elke sticker geeft een bepaald gevoel weer. Deze verschilt naargelang de situatie waarin je je bevindt.  Hoe meer je je incheckt, hoe meer stickers er worden vrijgegeven door Swarm. 

VOORDELEN

Voor de gewone particulier is deze app zeer interessant om je dag in te plannen. Je ziet wie er allemaal in de buurt is en daarop kan je inspelen. Voor bedrijven, restaurants, cafés,… is het zeer voordelig, want voor hen is het een vorm van gratis reclame. Ze hoeven er niets voor te doen en hun producten en diensten worden gepromoot aan de consument.

MEER INFORMATIE NODIG OVER SOCIALE MEDIA? PUBLI4U STAAT VOOR U KLAAR!

Contacteer ons vrijblijvend voor een zakelijke babbel via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. Wij staan altijd klaar om u te helpen!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01