Sociale media

Facebook Studio: awards 2014 voor beste Facebook campagne

Facebook Studio: awards 2014 voor beste Facebook campagne

Wat is Facebook Studio?

Facebook Studio omschrijft zichzelf als een plaats waarin innovatie, creativiteit en effectiviteit op Facebook gevierd wordt. Het vormt een community waarin adverteerders en marketeers hun werk kunnen delen en kunnen geïnspireerd worden door werken van anderen. Hierin kunnen ze ook een verzameling maken van de beste marketing acties op Facebook. Een ware inspiratiebron voor velen onder hen!

Dit inspirerende platform bestaat uit een aantal interessante onderdelen waaronder 'The award', 'Gallery' en 'Blog'.

The award

Op deze pagina vindt u een woordje uitleg omtrent de awarduitreiking. U zal er ontdekken wie in het team zit om de awards toe te kennen. Ook de winnaars van 2012 en 2013 vindt u hierin terug.

Gallery

Overzicht van alle campagnes die u kunt sorteren op meest recentste of op de meeste likes. Hiernaast kunt u ook kiezen op de campagnes te ontdekken die in de spotlight.

Blog

Op deze pagina kunt u heel wat ontdekken omtrent Facebook en communicatie/marketing.

Facebook Studio Awards: erkenning voor uw creatief werk

Elk jaar troepen heel wat leden van Facebook's Creative Council samen om honderden campagnes te bekijken. De Facebook Studio Awards worden uitgereikt aan merken en bureaus voor de beste Facebook campagnes. Om deze Award in ontvangst te nemen, dienen de campagnes aan een aantal criteria te voldoen:

  • Vakmanschap en uitvoering: paste de campagne bij het merk en was die interessant voor de doelgroep? Ligt de focus op kwaliteitsvolle visuals, copywriting en esthetiek? Creëerde de campagne een toegevoegde waarde aan het nieuwsoverzicht van Facebook gebruikers?
  • Grootte en targetting: werd de doelgroep bereikt (zowel in het nieuwsoverzicht als mobiel)?
  • Resultaat: wat zijn de uiteindelijke statistieken van de campagne? Heeft de campagne gezorgd voor een ROI (return on investment) en een vervulling van de bedrijfsdoelstellingen?

(bron: Facebook Studio)

Facebook campagnes  lanceren

Inspiratie nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Facebook Studio om te ontdekken welke campagnes awards ontvingen. Wenst u een Facebook bedrijfspagina en/of een leuke campagne op te starten? Contacteer vrijblijvend #company# op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. Wij staan paraat om u bij te staan in de wereld van de sociale media.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01