Internet marketing

Vloggen is het nieuwe bloggen?

Vloggen is het nieuwe bloggen?

Wat is vloggen?

Vloggen is een samentrekking voor video bloggen, waarbij men gebruik maakt van video's in plaats van puur tekst;  Het is een vorm van entertainment die nog steeds in stijgende lijn is aangezien men via het internet tegenwoordig zeer snel en eenvoudig videobestanden kan verspreiden.

Steeds meer consumenten als bedrijven wisselen af tussen blogs en vlogs om hun content marketing een extra boost te geven.

Tips om uw vlog tot een succes te maken

Tip 1: bepaal wat u met de videoblog wilt bereiken

Een videoblog of vlog kan verschillende doelen hebben. Zo kan het zijn dat u uw klanten en prospects wat wilt leren, maar het kan ook dat u hen over de streep wilt trekken om contact op te nemen met u.

Tip 2: bereid uw vlog goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ook voor vloggers gaat dit gezegde op. Bepaal duidelijk hoe uw video eruit zal zien, welke attributen u eventueel nodig heeft, ...

Een heldere structuur is eveneens van groot belang! Gebruik een inleiding, een middenstuk en een slot!

Tip 3: maak uw vlog niet te lang

Veel kijkers hebben weinig tijd en te lange vlogs zullen al snel vervelen waardoor men zal afhaken. Een vlog van maximaal 3 minuten is meer dan voldoende.

Tip 4: vergeet esthetiek niet uit het oog

Zorg dat de kwaliteit van uw videoblog niet te wensen overlaat. Zo'n vlog dient er esthetisch aantrekkelijk uit te zien zodat u heel wat kijkers aantrekt.

Kwaliteit van de video blog is van groot belang voor de kijkers!

Van start gaan met online video marketing?

Contacteer communicatiespecialist #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in! Wij helpen uw content marketing naar een niveau hoger te tillen!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01