Internet marketing

Verfrissende marketing zowel online als offline

Verfrissende marketing zowel online als offline

Waarom is marketing zo belangrijk?

Het aantal bedrijven en winkels schiet als paddenstoelen uit te grond! Net daarom is het ontzettend belangrijk dat u uw onderneming sterk onderscheidt van uw concurrenten door het inzetten van marketingtools. 

Marketing biedt u heel wat interessante voordelen:

 • IMAGO VERSTERKEN
  Met marketing kan u anderen laten zien waarvoor uw bedrijf staat en wie u bent. Een effectieve marketingstrategie zal voor het juiste beeld bij de desbetreffende doelgroep zorgen.
   
 • VERGROTEN VAN NAAMSBEKENDHEID
  Wanneer u uw bedrijf promoot via marketing zal uw naamsbekendheid vergroten. Hoe groter de naamsbekendheid, hoe gemakkelijker u een top-of-mind-awareness verwerft bij de consument.
   
 • VERBETEREN VAN DE BEREIKBAARHEID
  Een goede bereikbaarheid begint met een goede marketing zoals bijvoorbeeld het oprichten van een website. Zonder website is het voor de consument niet eenvoudig om achtergrondinformatie te vinden. Ook via sociale media kan u extra bereik creëren dus een aanwezigheid op deze sociale media is een must.

Offline marketing om op te vallen in de reclameclutter

Dagelijks wordt de consument overspoeld met ontzettend veel informatie in de vorm van reclame. Een creatieve offline marketing kan ervoor zorgen dat u opvalt in deze reclameclutter!

Enkele voorbeelden van offline marketing:

 • visitekaartjes
 • magazine of brochure
 • flyer
 • roll-up banner
 • radiospot of televisiereclame
 • auto-belettering

Online marketing om een sterke internet positie te creëren

Online marketing of internet marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie! Het internet is zodanig diep in de samenleving doordrongen dat u op dit medium absoluut niet mag ontbreken. Via online marketing kan u verschillenden doelen bereiken zoals: het genereren wan bezoekers, realiseren van verkopen en het opbouwen van klantenloyaliteit en naamsbekendheid.

Vaak wordt het nut van online marketing nog onderschat door bedrijven die geen directe verkoop via het internet realiseren. Zij vergeten dat het internet de eerste (en dus belangrijkste) informatiebron vormt voor consumenten: wanneer ze een product zoeken, zullen zij veelal eerst online informatie vergaren vooraleer ze een koopbeslissing zullen doen. Indien u niet online aanwezig bent, valt u uit de boot en mist u een potentiële klant.

Enkele voorbeelden van online marketing:

 • e-mailmarketing
 • content marketing
 • zoekmachine marketing
 • e-mailmarketing

De gouden combinatie van zowel online als offline marketing

Online en offline marketing vullen elkaar aan! Een succesvolle online campagne begint zelfs meestal met offline communicatiemiddelen zoals bijvoorbeeld een brochure. Door beide marketingvormen te combineren wordt uw communicatie versterkt waardoor de boodschap effectiever zal overkomen.

Offline en online marketing

Begin er vandaag mee!

Start vandaag nog met uw online en offline succes door marketing op een succesvolle wijze te integreren binnen uw bedrijfsstrategie. Contacteer webdesigner #company# vrijblijvend via  056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01