Internet marketing

Meer bereik met deze marketing tools

Meer bereik met deze marketing tools

Marketing tools die uw bereik kunnen vergroten

Inschrijvingsformulier nieuwsbrief 

Maak het op uw website voor de bezoeker eenvoudig om zich te laten inschrijven voor de nieuwsbrief. Hoe minder moeite de consument hoeft te doen, hoe beter! Het kan bovendien handig zijn om in uw e-mailhandtekening een link naar dit inschrijvingsformulier te verwerken.

Social media buttons

Sociale media buttons kan u bovendien ook verwerken op in uw website en e-mailhandtekening. Zo maakt u het voor de consument zeer eenvoudig om in één muisklik op uw sociale mediapagina te geraken.

Social media buttons in e-mailhandtekening verwerken

Wedstrijden organiseren

Door wedstrijden te organiseren die u via sociale media kan delen, is de kans groot dat u hierdoor meer volgers krijgt op bijvoorbeeld Facebook. Geïnteresseerde consumenten zullen bovendien ook sneller uit nieuwsgierigheid uw website raadplegen. 

Adverteer

Via Google AdWords kan u advertenties opmaken die de consument op het juiste moment bereikt. Uw advertentie - gelinkt aan een bepaald zoekwoord - verschijnt namelijk wanneer de consument het zoekwoord in de zoekmachine intikt. 

Ook via sociale media kan u adverteren, denk maar aan Facebook waar u uw bedrijfspagina kan promoten, maar ook uw website en geposte berichten.

Vergeet de offline marketing tools niet uit het oog

Vermeld website-adres en sociale media pagina's op uw visitekaartjes, in uw folders, op uw affiche, ... 

Hoe origineler en creatiever u hierin bent, hoe groter de kans dat dit blijft hangen in het hoofd van de consument, dus hoe sneller men uw site of sociale media zal raadplegen.

Zin in een goede online communicatie met een groot bereik?

Contacteer webdesignbureau #company# uit Marke via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01