Internet marketing

SEO - SEA - SEM

SEO - SEA - SEM

SEO: Search Engine Optimization

Met deze term wordt zoekmachine optimalisatie bedoeld. SEO is dus eigenlijk de wetenschap of know-how om er voor te zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt. Via SEO technieken wordt u website gemakkelijker vindbaar voor zoekmachines. Als websites uw site gemakkelijker kunnen vinden, zal de kans op een hoge positie in zoekmachines vergroten.

SEA: Search Engine Advertise

Letterlijk vertaald betekent dit zoekmachine adverteren. Het gaat dus om de online advertenties die u bij zoekmachines te zien krijgt. Een van de meest gekende zoekmachine advertentie programma's en mogelijkheden is Adwords van Google. Dit zijn de gesponserde koppelingen die u te zien krijgt bij een zoekopdracht via Google. Deze staan meestal helemaal links bovenaan of rechts op uw scherm.

SEM: Search Engine Marketing

Zoekmachine marketing. Bijvoorbeeld hoe maakt u het best de teksten voor uw SEA Adwords campagne op? Welke marketing tools kan u gebruiken om bezoekers die via een zoekmachine opzoek gaan naar uw diensten of producten naar uw website leiden in plaats van die naar een concurrent? Laat de kerstman niet weglopen met uw potentiële bezoekers en zorg er voor dat uw site bovenaan in zoekmachines zoals Google terug te vinden is. U zal merken dat zoekmachine optimalisatie, SEO, SEA en SEM een grote ROI (Return on Investment) hebben.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01