Internet marketing

SEO bedrijf

SEO bedrijf

Hoe kiezen voor een SEO bedrijf?

Om niet in de val van deze bedrijven te lopen zetten we even een aantal punten op een rij waardoor u het kaf van het koren kan scheiden bij uw keuze van SEO bedrijf. Let op voor bedrijven die beweren uw website op de absolute toppositie te plaatsen voor alle kernwoorden die u voor ogen had. Geloofwaardiger zijn bedrijven die uw website een plaatse beloven tussen de eerste 10 zoekresultaten, of bedrijven waar u enkel moet betalen volgens het verkregen resultaat. Controleer ook steeds of de eigen website van het bedrijf, of door het SEO bedrijf geoptimaliseerde websites goed te vinden zijn bij de verschillende zoekmachines. Stel bij het aanvragen van een offerte ook even de vraag welke technieken het bedrijf allemaal gebruikt bij de optimalisatie van websites. Technieken zoals

  • schaduwdomeinen
  • doorway pagina's
  • valse WHOIS - informatie

zijn absoluut af te raden en worden door zoekmachines ongenadig afgestraft met als gevolg dat uw website zo goed als onvindbaar wordt, of erger nog, uit de index verwijderd wordt.

Waarom kiezen voor Publi4U als SEO bedrijf?

Wij maken geen loze belooftes en gaan eerst altijd na of uw doelstellingen realistisch zijn.  Daarvoor doen we een uitgebreide analyse van de kernwoorden die u voorop stelt.  We gaan na of de kernwoorden, ook wel de juiste trefwoorden zijn waarop mensen zoeken.  Vervolgens bekijken we de mogelijk varianten en synoniemen.  Daarna wordt gekeken hoeveel concurrentie er voor de verschillende trefwoorden aanwezig is.  Pas na deze kernwoorden analyse stellen we realistische targets op en ondernemen we het nodige om uw website te optimaliseren.

Als professioneel SEO bedrijf kunnen we het ons niet veroorloven om de zoekmachine optimalisatie technieken niet zelf toe te passen.  Vandaar dat u waarschijnlijk via één of andere zoekmachine op deze pagina bent terecht gekomen.  Dat is toch het beste bewijs dat we als SEO bedrijf goed werk kunnen leveren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01