Internet marketing

Website aanmelden bij Google

Website aanmelden bij Google

Uw website zit in een prachtig design verwerkt maar...

Of sterker nog, is de website wel ontworpen om gemakkelijk te vinden te zijn bij zoekmachines zoals Google?  Helaas, het aanmelden van een website bij Google is iets dat door veel webdesigners over het hoofd wordt gezien.

Uw website mag dan nog over een mooi webdesign beschikken, als hij niet gevonden wordt door zoekmachines zal hij niet in de zoekmachines resultaten verschijnen en zullen surfers hem niet terugvinden. Gevolg: weinig traffic, minder kans op contactaanvragen en of verkopen, dus geen rendement. Daar staat u dan met uw mooie, dure website.

Hoe uw website aanmelden bij Google?

Het aanmelden van uw website bij Google begint eigenlijk voor een stuk reeds bij de ontwikkeling. Websites die uitgewerkt zijn volgens de W3C web normen worden doorgaans gemakkelijker indexeerbaar voor Googlebot. Maak het iemand gemakkelijk en hij zal automatisch meer inspanningen leveren. In dit geval zal Google meer pagina's in eenzelfde tijdspanne kunnen opnemen in haar index.

Het aanmelden van een nieuw domein bij Google gebeurt doorgaans door er voor te zorgen dat er tenminste 1 link ligt van op een andere website naar uw nieuwe site.

Wenst u meer informatie over het aanmelden van uw website bij Google, contacteer Google expert Publi4U vrijblijvend per telefoon via 056.32.32.01


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01