Internet marketing

Google optimalisatie: uw site bovenaan in Google

Google optimalisatie: uw site bovenaan in Google

Webdesign en Google optimalisatie

Dit valt te verhelpen. Website bouwer Publi4U beschikt over de know how om uw bestaande website te onderwerpen aan een Google optimalisatie. Dit zonder dat er aan het huidige webdesign geraakt dient te worden. Voor bezoekers van uw website blijft de layout behouden, maar zoekmachines krijgen het gemakkelijker om uw website te indexeren. Hier hebben we het natuurlijk over de technische aspecten die nodig zijn om tot een resultaat te komen via Google Optimalisatie. Uiteraard spelen nog andere factoren een rol om uw website bovenaan in Google te krijgen. Het vergt vooral know how, technische kennis, tijd en geduld. Maar het rendement is verbluffend.

Beschikt uw website over een CMS

Een CMS is een gebruiksvriendelijke beheersmodule waarmee u als klant zelf aanpassingen kan uitvoeren aan uw website. Zonder enige voorkennis of kennis van ingewikkelde html codes kan u teksten, foto's, producten,... toevoegen, wijzigen of schrappen op uw site. De CMS van website bouwer Publi4U is een eigen geschreven CMS. Op die manier kunnen we zeer gemakkelijk en efficiënt bijkomende zaken op maat programmeren. Een CMS maakt het gemakkelijker om uw site bovenaan in Google te krijgen. Gezien u via een CMS gemakkelijk nieuwe content aan uw site kan toevoegen en zoekmachines dol zijn op nieuwe content.

Google optimalisatie

Naast Google zijn er uiteraard nog heel wat andere zoekmachines zoals Msn, Yahoo,... Dit mag bij Google optimalisatie niet uit het oog verloren worden. Waarom spreekt men eigenlijk van Google optimalisatie? De reden is simpel, Google is de meest gekende zoekmachine die er momenteel op het internet te vinden is. Google is veel meer dan een zoekmachine, het is een icoon en merknaam geworden. Er bestaat zelf het werkwoord googlen. Googlen staat gelijk aan het zoeken van informatie op internet. Omdat heel veel mensen gebruik maken van deze zoekmachine is het voor veel klanten voldoende om te scoren in Google. De andere zoekmachines laat men vaak links liggen, volledig ten onrechte. Het internet is zo uitgebreid dat u geen enkele kans mag laten liggen om een potentiële bezoekers op uw site terecht te laten komen.

Kostprijs Google optimalisatie

De kostprijs om uw website bovenaan in Google te positioneren hangt sterk af van de huidige structuur en technische opbouw van uw bestaande website. Werd er al inspanning gedaan om uw website vooraan in Google te krijgen door een andere webdesigner, geen nood. Het werk zal waarschijnlijk geen verloren moeite zijn als het om linkbuilding gaat. Linkbuilding is het verzamelen van inkomende links. Hierbij leggen andere websites die iets te maken hebben met het onderwerp van uw site een link. Op die manier krijgt u niet enkel extra bezoekers via die verschillende websites, Google zal u site ook waardevoller inschatten. Net omdat andere websites het de moeite vinden om een link naar uw site online te plaatsen. Voor meer informatie over Google optimalisatie contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01