Internet marketing

Ben jij al mobile ready?

Ben jij al mobile ready?

Wat is een responsive webdesign

U heeft het vast al vaak voor gehad: u wenst onderweg naar huis bijvoorbeeld de openingsuren van een winkel via de website raadplegen. Zodra de site op uw smartphone geopend is, dient u oneindig uit te zoomen en te scrollen om deze openingsuren terug te vinden. Niets dan frustraties! Elke consument wil vandaag de dag zo snel mogelijk de nodige informatie terugvinden, we hebben nu eenmaal weinig tijd!

Een responsieve site biedt de oplossing aangezien zo'n site reageert op de schermgrootte. Dit houdt in dat de pagina lay-out zich aanpast volgens de grootte van het scherm waarop de site weergegeven wordt. Dankzij zo'n design wordt een website optimaal weergegeven op verschillende kleinere schermen! Weg met dat oneindig in- en uitzoomen!

Waarom een responsieve site?

Zoals eerder werd aangehaald zoeken steeds meer consumenten online informatie op. Als bedrijf mag u dus niet achterop blijven en moet uw website zichzelf kunnen aanpassen aan verschillende schermgroottes. Bovendien komt dit uw bedrijfsimago ten goede waardoor de kans groter is dat uw bedrijf of onderneming de uiteindelijke winnaar zal zijn in het beslissingsproces van de consument!

Responsieve website

Is uw website al mobile ready?

Om mee te zijn met de tijd dient uw website van een responsief design voorzien te zijn! Aarzel niet om deze stap te zetten, want het is enorm belangrijk om mee te zijn in uw markt en om te proberen uw concurrenten voor te zijn! Contacteer webdesignbureau #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01