Grafisch ontwerp

Het belang van een straffe huisstijl met een krachtig logo

Het belang van een straffe huisstijl met een krachtig logo

Krachtig logo valt op

Het logo is de meest pure visuele afspiegeling van uw onderneming: het zorgt voor herkenning en draagt bij tot de naamsbekendheid en de bedrijfsuitstraling. Het is dus niet onlogisch dat u hierover goed dient na te denken.

Huisstijl laten creëren

Een huisstijl (of corporate identity) heeft tot doel de identiteit van uw bedrijf naar de buitenwereld op een consistente en uniforme manier weer te geven. Deze stijl dient bijgevolg in lijn te zijn met de bedrijfsfilosofie.

Men dient na te denken over de kleuren, lettertypes en lay-out. Dit wordt allemaal vertaald naar drukklare document zoals bijvoorbeeld een visitekaartje, briefpapier, factuur, enveloppe,... Deze huisstijl moet consistent toegepast worden in zowel de offline als de online communicatie.

Met een professionele huisstijl zet u uw onderneming positief in de kijker en wekt u vertrouwen bij de klant en prospect. 

Een straffe huisstijl nodig?

Een huisstijl en logo zijn van vitaal belang! Grafisch vormgever #company# creëert voor u een straffe huisstijl met een krachtig logo! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01