Website

Frans Dewulf bedrijvenmakelaar Kuurne

Frans Dewulf uit Kuurne richt zich pro-actief tot sterke KMO's. Hij focust zich als bedrijvenmakelaar onder andere op overnamebemiddeling en -begeleiding via 'matching van partijen'. Het spreekt voor zich dat een professionele en actuele website hierbij een meer dan noodzakelijk communicatiekanaal is.

Bekijk deze website

Www.fransdewulf.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

UP-TO-DATE DANKZIJ HET CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Frans wilde een website die zeer eenvoudig te beheren is aangezien hij vaak updates dient uit te voeren aan de bedrijven in portefeuille.  Een gebruiksvriendelijke CMS website is hierbij dan van kapitaal belang!

Dankzij de nieuwsmodule is Frans in staat om zijn websitebezoekers de nodige informatie online te geven. Aanpassingen aan deze nieuwsfeiten zijn bovendien onmiddellijk zichtbaar.  Door te werken met een begin- en einddatum dient er enkel input gegeven te worden.  Nieuwsitems worden automatisch na de einddatum offline geplaatst.

Repsonsieve website: compatibel met Iphone & Ipad

Zoals velen weten is het gebruik van smartphones en tablets enorm toegenomen. Niet enkel voor privégebruik, maar ook voor zakelijk gebruik worden deze mobiele toestellen ingezet om online informatie op te zoeken. Net om die reden is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website ook op deze toestellen optimaal weergegeven wordt.

Een responsief webdesign houdt in dat de structuur van uw website zich aanpast naargelang het scherm waarop het weergegeven word. Zo moeten bezoekers niet constant inzoomen om de gewenste info te kunnen raadpegen.

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.fransdewulf.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01