Logo ontwerp

Een gloednieuw logo voor Frans Dewulf

Frans Dewulf wou een aantrekkelijk en professioneel logo alsook een gloednieuwe site. #company# bleek hiervoor de geschikte grafische partner te zijn!

Bekijk dit logo ontwerp

Www.fransdewulf.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN FRIS EN AANTREKKELIJK LOGO

Voor het logo werden de initialen van Frans Dewulf gebruikt. Er werd gewerkt met een groen kleurenpallet waardoor het logo fris oogt. Deze kleuren komen bovendien terug in de grafische lay-out van de website zodat er een harmonisch geheel gecreëerd wordt.

Een aantrekkelijk en professioneel logo is voor een bedrijf zeer belangrijk aangezien het de bedrijfsidentiteit uitstraalt. Wanneer consumenten het logo zien, moeten ze onmiddellijk de link met het bedrijf kunnen leggen.

Logo vormt basis voor de huisstijl

Vaak wordt de belangrijkheid van een goed logo onderschat. Nochtans vormt dit de basis van de huisstijl. Zonder een aantrekkelijk logo en goede huisstijl kan er geen herkenning optreden. Met het logo geeft u de mensen een eerste indruk.

Een professioneel logo kan u bovenden onderscheiden van de concurrentie. Samen met de huisstijl vormt het logo de rode draad doorheen alle communicatie zodat er eenduidigheid gecreëerd wordt.

#company# ontwerpt uw logo op maat

Webdesignbureau #company# is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele logo's voor haar klanten. Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.

Bekijk dit logo ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.fransdewulf.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01