Website

Animatie voor Duranti

Duranti wenste iets dynamisch en ludieks voor hun website. Hiervoor gingen ze langs bij #company#. Er werd gekozen voor een animated gif aangezien zo'n leuke, bewegende animaties de aandacht trekken en in het hoofd blijven hangen.

Bekijk deze website

Www.duranti.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

ANIAMTED GIF OPTIMAAL WEERGEVEN OP MOBIELE DEVICES

Duranti wou op de beginpagina van haar website een animated gif. Dit is een bewegende afbeelding met de extensie 'gif'. Deze animatie bestaat uit meerdere afbeeldingen die snel achter elkaar getoond worden. Hoe meer afbeeldingen, hoe vloeiender de animatie is.

De animated gif van Duranti bestaat uit een muis die met haar staart de letters 'Duranti' vormt. Eenmaal de muis de volledige naam gespeld heeft, verschijnt er nog een bling in het puntje van de 'i'. Duranti koos voor deze animatie omdat dit sterk de aandacht trekt en bij blijft in de hoofden van de websitebezoekers.

De animatie kan ook bekeken worden op mobiele apparaten zoals Iphone en Ipad, wat met een flash animatie niet mogelijk is.

Animated gif op uw site?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.duranti.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01