Webshop

Webshop voor Duranti

Publi4U ontwikkelde voor Duranti een webshop met verschillende betaalmogelijkheden.  Dankzij onze gebruiksvriendelijke CMS kan Fanny zelf haar producten en bestellingen beheren.  Een bestelling plaatsen kan in drie eenvoudige stappen!

Bekijk deze webshop

Www.duranti.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EENVOUDIGE NAVIGATIE HELPT DE BEZOEKER

Door de website van een solide structuur te voorzien wordt de bezoeker naar de producten geleid die hij zoekt.  Op het openingsscherm worden sfeerbeelden weergegeven die duidelijk maken welke producten de site aanbiedt.  De navigatiebalk bevindt zich bovenaan en staat in een duidelijk leesbaar lettertype.  In de webshop wordt een onderscheid gemaakt tussen T-shirts met korte, T-shirts met lange mouwen en sales.  Bovendien worden dames en kids onderscheiden.

duranti-detail

Extra informatie voor de bezoeker

Aan de website is niet enkel een webshop gekoppeld maar wordt eveneens praktische informatie gegeven over de verkooppunten (voor wie niet online wil kopen), de verschillende maten, hoe u best uw T-shirt onderhoudt,  en how to wear.

Sociale Media in webshop

De producten in de webshop kunnen via verschillende sociale media worden gedeeld.  Er werd eveneens een Facebook pagina, Twitter pagina, Linkedin pagina, Blogspot pagina en Google Plus account geactiveerd.

Bekijk deze webshop

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.duranti.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01