Website

Website zelf aanpassen dankzij handige CMS

Website zelf aanpassen dankzij handige CMS

Wat schuilt er in ons content management systeem?

Pagina's beheren

Pagina's toevoegen, wijzigen of verwijderen is kinderspel

Ons content management systeem biedt de sitebeheerder de mogelijkheid om zelf pagina's aan de website toe te voegen, deze te wijzigen en/of te verwijderen. U kan er ook voor kiezen om een pagina aan te maken en deze tijdelijk offline te plaatsen. Dankzij de handige teksteditor kan u de ingevoegde tekst een bepaalde opmaak meegeven en links en afbeelingen toevoegen.

Volgorde van pagina's veranderen

De manier waarop pagina's in de menubalk weergegeven worden, kan u aanpassen. Zo kan u ervoor kiezen om bijvoorbeeld het laatste item in de menubalk naar voren plaatsen.

Modules beheren

Onze CMS bevat verschillende modules. Afhankelijk van hetgeen u op uw website wenst, worden modules geprogrammeerd. Hieronder omschrijven we bondig een aantal modules!

Contact

Via deze module kan u alle ingevulde contactformulieren verzamelen. Deze kan u bovendien exporteren naar een excel-file. Wanneer een formulier werd ingevuld, krijgt u als beheerder een mailtje maar ook de invuller zelf. Zo verliest u nooit een contactaanvraag uit het oog!

Diensten

Deze module maakt het mogelijk om de verschillende diensten van een bedrijf op een aantrekkelijke manier voor te stellen. De tekst die u hier toevoegt kan u vergezellen met een aantal foto's omtrent de specifieke dienst.

Fotogalerij

De fotogalerij-module biedt de beheerder de mogelijkheid om verschillende fotogalerijen aan te maken waaronder u heel wat foto's kunt onderbrengen. Deze foto's kunnen aangeklikt worden waarna deze in een lightbox zullen openen.

Handige fotogalerij module binnen het content management systeem

Getuigenissen

Indien u ervoor gekozen heeft om een webpagina aan uw klanten te wijden, dan kan u kiezen voor de getuigenissenmodule. Via deze module kan u uw klanten en hun ervaringen presenteren. Een handige manier om potentiële klanten te overtuigen voor u te kiezen!

Nieuws

De nieuwsmodule kunnen we beschouwen als een eigen blog. U kan er zoveel blogs schrijven als u maar wenst! Bovendien kan u hier ook afbeeldingen aan toevoegen om de tekst aantrekkelijk te maken.

Nieuwsbrief

Dankzij de mailingmodule kan u gemakkelijk in enkele seconden een nieuwsbrief versturen naar duizenden mailadressen. De inhoud van deze nieuwsbrief wordt automatisch in een voorafbepaalde lay-out gegoten (meestal de lay-out van de site om ze herkenning te vergroten). Het is een handige module om e-mailadressen te verzamelen!

Producten

Indien u een webshop wenst of enkel een online productencatalogus, dan dient u te kiezen voor de productenmodule! Hiermee kan u eenvoudig producten aan de site toevoegen en bepaalde kenmerken meegeven.

Sollicitaties en vacatures

Wanneer u ervoor kiest om vacatures op uw website te plaatsen, dan dient u te kiezen voor de vacature-module! Hiermee kan u gemakkelijk openstaande vacatures ingeven waarna deze mooi weergegeven worden op de site. Wanneer u per vacature een online sollicitatieformulier wilt, dan dient u eveneens voor de sollicitatie-module te gaan. Alle ingevulde sollicitatieformulieren worden in deze module overzichtelijk verzameld.

Team

Via deze module kan u de werknemers van uw bedrijf op een leuke manier voorstellen.

Nood aan een professionele website met onze handige CMS?

Contacteer webdesignbureau #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We helpen u zeer graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01