Website

Website bouwer West-Vlaanderen: websites bouwen

Website bouwer West-Vlaanderen: websites bouwen

Website bouwer is veel meer dan programmeur

Het beroep van website bouwer is de laatste jaren sterk gewijzigd. Daar mensen de dag van vandaag heel veel gebruik maken van zoekmachines om informatie te zoeken of om zelf aankopen te verrichten op het internet moet een website bouwer hiermee rekening houden. Een website dient hoog in zoekmachines te vinden zijn om echt te kunnen renderen.

Website bouwer: zoekmachine optimalisatie

Een website bouwer, ook wel webdesigner genoemd, moet in staat zijn de website te ontwikkelen zodat zoekmachine hem gemakkelijk opnemen in hun index. Hierbij komen heel wat technische aspecten kijken zoals het gebruik van javascript, CSS, rewriting url's, robots.txt, sitemap.xml,... Het spreekt voor zich dat een professionele website bouwer hier heel wat kennis rond zal blijven vergaren omdat de markt steeds meer vragende partij is. De vraag heden ten dage is niet langer hoe mooi zal mijn website er uit zien, neen, de eerste vraag die we als webdesigner voorgeschoteld krijgen luidt meestal: hoe krijg ik mijn website hoger in zoekmachines?

Website bouwer: CMS

Omdat zoekmachine dol zijn op nieuwe inhoud die aan uw website toegevoegd wordt is het aangewezen om een dynamische website te laten bouwen. Een dynamische website is uitgerust met een CMS beheersmodule. Dankzij gebruik te maken van een database gestuurde website kan u als klant op een gebruiksvriendelijke manier zelf uw website beheren en aanpassen.

Webdesigner Publi4U

In 2003 werd Publi4u opgericht. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in publiciteit. Niet zomaar publiciteit, maar publiciteit voeren via het internet. Website bouwen is voor ons een passie! Heeft u verdere vragen over het bouwen van uw eigen professionele website, aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01