Website

Webshop met een online betaalsysteem

Webshop met een online betaalsysteem

Online betalen op uw webshop, hoe werkt het?

E-commerce is identiek aan de fysieke wereld. Het enige verschil is dat de betaaltransactie naar een virtuele terminal wordt verstuurd. Deze terminal verstuurt de transactie naar de verwerker waarna de handelaar wordt uitbetaald.

Belangrijke rol van de handelaar

Handelaars moeten zorgen voor een betrouwbare online betaalomgeving: kaartgegevens mogen niet via e-mail aanvaard worden, kaartnummers mogen niet opgeschreven worden via telefoon, bestanden van klantnamen met hun kaartgegevens mogen niet bijgehouden worden.

De betaling moet afgestemd worden met het logistiek proces, namelijk wanneer start de orderverwerking en wanneer laat ik de betaling doorgaan?

Meest voorkomende online betaalmethodes 

Indien u al regelmatig op verschillende online shops gekocht hebt, zal u zeker en vast weten dat er verschillende online betaalmogelijkheden voor handen zijn.

Creditcard

Een ceditcard is een betaalkaart, uitgegeven door een bank of retailer waarbij de klant pas achteraf betaalt.

Bekende merken zijn Visa American Express, MasterCard

Bancontact

Met bancontact kan u geld van de eigenrekening verplaatsen naar dat van de ontvanger.

Website Bancontact

iDeal

iDeal is een betaalmethode aangeboden door Nederlandse banken. De betaling wordt pas met een werkdag verschil betaalt op de rekening van de begunstigde

Website iDeal

Overschrijving

Overschrijving is een onherroepelijke betaling waarbij de consument zelf opdracht geeft om geld over te maken naar de begunstigde. Bij de meeste banken kan men online bankieren.

PayPal

PayPal is een handig online betaalsysteem waarmee betaald kan worden vanaf een bankrekening, credit card of geldt direct van de PayPal-rekening.

Voor PayPal heeft u wel een eigen account nodig.

Website Paypal

Webshop nodig met betrouwbare online betaalmogelijkheden?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie of advies via 056 32 32 01 of via het contactformulier. We helpen u graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01