Website

Wat is Bpost Shipping Manager?

Wat is Bpost Shipping Manager?

Wat u moet weten over Bpost Shipping Manager

Wat is de Shipping Manager?

Shipping Manager is een cloudapplicatie waarmee u de verzending van uw pakketten kunt beheren (nationaal én internationaal) en uw verzend- en retourtiketten kunt creëren.

Deze applicatie kan eenvoudig geïntegreerd worden in de webshop in die mate dat de klant tijdens z'n online bestelling zelfs niet door heeft dat er naar een andere applicatie wordt over geschakeld.

Welke leveringswijzen bestaan er?

De online shopper kan kiezen tussen drie soorten levering:

1   Levering op adres (thuis of op kantoor)

Gekochte producten kunnen op een bepaald adres geleverd worden. Vanaf 20 pakketten per maand is bpack 24h de ideale oplossing voor pakketzendingen naar klanten binnen België.

Bij afwezigheid van de bestemmeling kan de online koper z'n pakket ophalen in het dichtstbijzijnde postkantoor of PostPunt in de buurt, maar hij kan er ook voor kiezen om een tweede aanbieding aan huis te vragen.

2   Levering in een afhaalpunt

Bpack@bpost is een handig alternatief voor levering aan huis want klanten kunnen hierdoor hun aankopen in ontvangst nemen waar en wanneer ze maar willen.

De klant kan kiezen uit meer dan 1 250 centraal gelegen afhaalpunten met ruime openingsuren (ja, zelfs ook 's avonds en op zaterdag en zondag!). De bestemmeling krijgt een melding zodra z'n pakket beschikbaar is in het gekozen afhaalpunt. Na twee dagen zal hij bovendien nog een herinnering krijgen indien het pakket nog niet werd opgehaald.

3   Levering in een pakjesautomaat

Ook deze leveringswijze is een goed alternatief voor levering aan huis want hiermee kan men aankopen ontvangen 24 op 24 en 7 op 7. De klant kan hierbij kiezen tussen meer dan 125 pakjesautomaten, centraal gelegen op drukbezochte plaatsen zoals stations, supermarkten, shopping centra, enzovoort.

Opnieuw krijgt de bestemmeling een bericht zodra het pakketje zich in de automaat bevindt. Wanneer de klant na 1 à 5 dagen het pakket nog niet heeft afgehaald, zal hij een herinnering krijgen.

Beheer van de pakketleveringen

De Shipping Manager maakt het mogelijk om via de module 'Administratie' etiketten te kunnen afdrukken, maar ook de opvolging van de status van de pakketten, de voorbereiding van de pakketten, enzovoort.

Bpost Shipping Manager integreren in u webshop?

Aarzel niet om webshop bouwer #company# te contacteren via 056 32 32 01 of om ons contactformulier in te vullen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van webshops in combinatie met de Bpost-applicatie zal uw webshop renderen.

 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01