Website

Tips voor een website met pit!

Tips voor een website met pit!

Kruip in de huid van de bezoeker

Wees even uw sitebezoeker en ga na hoe u de website scant om informatie te vergaren. Hierdoor kan u handig bepalen welke zaken het meest relevant zijn en welke dus onmiddellijk in het oog moeten springen.

Zo zal u de contactgegevens altijd zichtbaar plaatsen, ongeacht op welke pagina u zich bevindt. Hiernaast moet u ook steeds de kernactiviteiten in de hoofnavigatie plaatsen.

Kies voor een responsive webdesign

Het aantal mobiele gebruikers stijgt met de dag! Zij gebruiken steeds vaker hun smartphone of tablet om websites te bezoeken. Als bedrijf met een eigen site kan u hier niet omheen en dient u te kiezen voor een responsive webdesign! Het zal er voor zorgen dat uw site ook optimaal weergegeven wordt op kleinere schermen.

De gebruikservaring zal hierdoor sterk zijn waardoor u snel een positieve indruk nalaat bij de mobiele bezoeker.

Zoekmachineoptimalisatie boven!

Zoekmachineoptimalisatie voor uw website is ontzetten belangrijk om spontaan (= niet betalend) een hoge positie te bemachtigen binnen de Google-zoekresultaten. Een hoge positie betekent dat u opvalt en google-gebruikers zullen doorklikken op uw site.

Vergeet uw sociale media niet

Sociale media zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Elke onderneming probeert websitetraffic te genereren, maar zij proberen hiernaast ook vanop de bedrijfswebsite traffic naar de sociale media pagina's te krijgen. Een goede sociale media integratie is hierbij noodzakelijk!

Plaats daarom de sociale media iconen duidelijk in beeld zodat men erop kan klikken en onmiddellijk doorverwezen wordt naar de juiste pagina.

sociale media kan scoren!

Wees up-to-date

Voeg regelmatig nieuwigheden aan uw website toe. Dankzij een handige CMS kan u uw website zelf beheren waardoor u er zelf content kan aan toevoegen. Een website die regelmatig nieuwe content aanlevert zal door Google ook een veel hogere waarde toegekend krijgen.

Aantrekkelijk grafisch design

Het grafisch webdesign geeft onmiddellijk een eerste indruk. Het spreekt voor zich dat deze indruk op z'n minst positief moet zijn! Kies dus zorgvuldig de juiste kleuren, het juist lettertype en de juiste lettergrootte.

Nood aan een aantrekkelijke website?

Twijfel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01