Website

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken?

Krachtig webdesign valt op

De basis van webdesign is een logische en helderde informatiearchitectuur die de bezoeker snel wegwijs maakt op de site. Hiernaast dient u rekening te houden met een aantal belangrijke zaken om uw website zo optimaal mogelijk te benutten en te scoren bij uw (potentiële) klanten.

Aantrekkelijk webdesign doet wonderen

Wanneer iemand een website opent, vormt hij zich onmiddellijk een beeld van uw onderneming. Deze eerste indruk is zeer bepalend omdat men vanaf dan zal beslissen of men meer van uw bedrijf wenst. Een webdesign die slordig en dus onaantrekkelijk oogt, heeft helaas gefaald. Alle nodige inspanningen zullen voor niets geweest zijn. Besteed hier dus voldoende aandacht aan!

Responsive webdesign vergeet de mobiele gebruiker niet

Samenhangend met een aantrekkelijk webdesign is ook een responsive webdesign een must om een positieve eerste indruk na te laten. Heel wat consumenten bekijken website op hun smartphone of tablet. De schermen van deze toestellen zijn veel kleiner dan die van desktop waardoor websites op een andere manier ontworpen moest worden. Het spreekt voor zich dat niet alle informatie dat u op een groot desktopscherm ziet, ook zal weergegeven worden op een smartphone-schermpje.

Dankzij een optimaal responsive webdesign past de structuur van uw website zich automatisch aan aan het beeldscherm waarop het weergegeven wordt. Hierdoor hoeven websitebezoeker niet steeds in te zoomen en te scrollen om de nodige informatie terug te vinden.

Responsive webdesign belangrijk bij het bouwen van nieuwe websites

Website up-to-date dankzij gebruiksvriendelijke CMS

Een website zal scoren als het de bezoeker voldoende waardevolle content biedt. Bovendien is het zeer belangrijk dat uw website regelmatige nieuwe content publiceert. Dit is ontzettend belangrijk om een hoge positie binnen de Google zoekresultaten te verdienen! Een hoge positie valt op waardoor surfers op Google sneller naar uw website zullen surfen. Meer website traffic kan u meer klanten opleveren en dus meer omzet genereren.

Dankzij het content management systeem kan u zelf nieuwe content aan uw website toevoegen! Uw website heeft u volledig in eigen beheer.

Website laten maken?

Wilt u een nieuwe website laten maken? Kies dan voor #company#! We bouwen snel, efficiënt en met kwaliteit. Bovendien garanderen we u een rendabele en functionele website die u heel wat extra klanten kan opleveren. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01