Website

Mogelijkeden van een CMS-website

Mogelijkeden van een CMS-website

CMS en haar modules

Modules zijn essentiële onderdelen van een content management systeem (CMS) die toelaten om zaken aan uw website toe te voegen, te verwijderen en aan te passen. Zo bestaan er standaard en op-maat-gemaakte modules, afhankelijk van welk soort website u wenst.

Communiceren via nieuws module

De nieuws module kunnen we ook wel blogmodule noemen. Een blog kunnen we beschouwen als een online dagboek waarin chronologisch en dus overzichtelijk berichten geplaatst worden. Blogs kan u vergezellen van afbeeldingen zodat u de blogitems luchtig kunt maken.

Visualisatie via fotogalerij module

Fotogalerijen geven een overzicht van een reeks afbeeldingen. Elke afbeelding wordt op dezelfde manier gepresenteerd in een lightbox. Zo'n fotogalerij kan verschillende opties hebben: er kunnen thumbnails (miniaturen) toegevoegd worden ofwel een photoviewer.

Interactie via contact module

De website heeft veelal een contactformulier waarmee bezoekers het bedrijf een vraag kunnen stellen. Boven het contactformulier staat een Google Maps kaartje waarop uw bedrijf onmiddellijk te vinden is. In de CMS worden alle contactaanvragen overzichtelijk verzameld zodat er zeker geen aanvragen verloren gaan.

Informatie aanbieden via nieuwsbriefmodule

Via de nieuwsbrief module kan u op een korte tijd een aantrekkelijke nieuwsbrief opstellen. De inhoud van de nieuwsbrief wordt automatisch in een vaste template gegoten, een template die de grafische stijl van de website volgt. Deze nieuwsbrief kan in een aantal seconden naar duizenden mailadressen verzonden worden.

Nieuwsbrieven versturen via de CMS nieuwsbrief module

Panden presenteren via eigendommen module

Deze module is enorm interessant voor immokantoren. Hiermee kunnen ze eigendommen gemakkelijk toevoegen aan de site. Per eigendom kan u meerdere foto's toevoegen, meer informatie om het pand zelf, een aantal parameters zoals bv. aantal slaapekamers,...

Etalageruimte via de producten module (procutencatalogus)

De productencatalogus is een handige module voor o.a. webshops. Ze stelt u in staat om een overzicht te geven van de producten die de onderneming in z'n aanbod heeft. Deze producten kan u bovendien onderbrengen in hoofd- en subcategorieën.

Eindeloos aantal pagina's maken via paginabeheer

Een content management systeem geeft de gebruiker de mogelijkheid om een oneindig aantal pagina's aan te maken. Ook de volgorde van paginaweergave in de navigatiebalken kan snel en eenvoudig aangepast worden.

Privacy via de login module

Een inlogsysteem is een interessante module voor de B2B sector. Het zorgt er voor dat bezoekers zich eerst dienen in te loggen vooraleer ze bepaalde zaken op de site kunnen raadplegen. Deze zaken zijn niet zichtbaar zonder geldige login. Deze module is handig om bijvoorbeeld leveranciers specifieke documenten aan te bieden die anderen niet mogen inkijken.

Modules op maat

Modules kunnen eveneens op maat gemaakt worden voor uw bedrijf. Modules zoals bijvoorbeeld een databasekoppeling vraagt een veel intensievere programmatie, want het dient op maat van het bedrijf gemaakt te worden.

Uw creatieve site door #company# laten ontwikkelen

Doe beroep op onze jarenlange ervaring en contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformuliern. Wij ontwikkelen uw website met de nodige passie en zorg, en dat voor een aantrekkelijke prijs!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01