Website

Laat uw website tijdig vernieuwen

Laat uw website tijdig vernieuwen

Analyse huidige website

Een grondige analyse van uw huidige website is sterk aan te raden. Leg de pijnpunten bloot en stel de sterktes vast. Bepaal wat er behouden moet blijven en wat aan vernieuwing toe is. Vraag bezoekers van uw website wat zij zouden veranderen en hou rekening met de mening van deze eindgebruikers. Stel bijvoorbeeld ook een lijst op met concrete doelen en doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat u een degelijke online strategie kunt uitbouwen voor uw bedrijf of organisatie. Webdesignbureau Publi4U kan u uiteraard helpen bij deze analyse. De lay-out, inhoud en de structuur van uw site worden door ons grondig onder de loep genomen.

Vergeet statische html pagina's

Is uw website nog opgebouwd uit statische html-pagina's, dan is het hoog tijd om over te schakelen naar een Content Management Systeem. Aangezien één van de eigenschappen van een goede website is dat de inhoud ervan regelmatig wordt vernieuwd en uitgebreid. Webdesignbureau Publi4U bouwt websites met een eigen Content Management Systeem waardoor u zelf aan de slag kunt gaan en uw site up-to-date kunt houden.

Optimaliseren voor zoekmachines

Bijna iedereen gebruikt zoekmachines om informatie op het internet te vinden. Indien uw site niet voldoende is geoptimaliseerd voor Google of Bing, is het met andere woorden dringend tijd om uw website te vernieuwen. SEO-writing is een belangrijk onderdeel om de van uw website opnieuw een topper te maken. De gebruiksvriendelijke CMS-sites die Publi4U bouwt, bieden eveneens de mogelijkheid om gemakkelijk aan zoekmachine-optimalisatie te doen. Zo kunt u zelf trefwoorden, omschrijvingen en titels opgeven. Op die manier hebt u uw SEO zelf in hand en kunt u zelf kiezen met welke trefwoorden uw website terug te vinden is in de zoekmachines.

Ook afstappen van uw hopeloos verouderde website?

Webdesignbureau is de uitgelezen partner om uw website opnieuw te laten scoren! Contacteer ons vrijbllijvend op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01