Website

Hoe denkt u over het aanmaken van een nieuwe website?

Hoe denkt u over het aanmaken van een nieuwe website?

De 7 stappen bij Publi4u

Hier bij Publi4u werken we met een stappenplan om tot een professionele, aantrekkelijke en goed uitgewerkte website te komen.

  1. De eerste fase wordt de analyse-fase genoemd. In deze fase ontdekt de klant hoe de nieuwe website eruit kan zien of hoe de huidige website kan verbeterd worden. We brainstormen samen met de klant over wat men zeker op de site wil hebben, kortom de behoeften. In deze fase bekijken we eveneens voor welke doelgroep de site bestemd is.
     
  2. Met de input uit de analyse-fase wordt het structuurdocument van de website opgemaakt. Dit document kunt u vergelijken met een architecturenontwerp voor een gebouw. Het structuurdocument wordt grondig bestudeerd waarna de klant nog aanpassingen kan doorgeven. Deze fase is zeer belangrijk aangezien het de basis vormt voor de andere fases.  
     
  3. De derde fase is die van het grafisch ontwerp van de website. Deze heeft vooral veel te maken met de huisstijl van het bedrijf. Aan de hand van deze huisstijl zal de website zijn unieke kleur krijgen die natuurlijk dicht zal aansluiten bij het ontwerp van het logo.
     
  4. Zodra de grafische lay-out vastligt, kunnen we beginnen aan de ontwikkeling van de website. Met behulp van de CMS (Content Management Systeem) testen we of de site er aantrekkelijk zal uit zien op verschillende browsers. Ook op smartphones en tablets word de site getest zodat deze op de mobiele devices mooi weergegeven wordt. Hierna kan de klant de website beginnen opvullen met foto's en teksten, al dan niet met onze hulp.
     
  5. In de CMS-opleidingsfase leert de klant hoe hij of zij de eigen website kan beheren. 
     
  6. In de voorlaatste fase wordt de site online geplaatst nadat de klant ons de goedkeuring heeft gegeven. Vanaf nu maakt de website deel uit van het World Wide Web.
     
  7. De laatste fase wordt de opvolgingsfase genoemd waarin we de klant opgevolgen en helpen waar nodig.

Wilt u ook een professionele website laten maken?

Wilt u ook een professionele website laten maken of heeft u nog verdere vragen?  Contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01