Website

Goedkoop een website laten bouwen aan vlijmscherpe prijzen

Goedkoop een website laten bouwen aan vlijmscherpe prijzen

Een website laten bouwen kost bij ons geen duizenden euro's!

Sinds 2003 bouwen wij websites die onze klanten zelf héél gemakkelijk kunnen beheren en aanpassen.  Gezien onze ruime ervaring hebben wij een systeem ontwikkeld die het mogelijk maakt om snel en goedkoop websites te bouwen.

Goedkoop uw website laten bouwen

Goedkoop wil niet zeggen minderwaardig...  Hoe komt het dat wij u een mobiele website kunnen aanbieden voor 990 euro?  Heel éénvoudig.  Wij beschikken over een aantal voordelige basispakketten waarmee u ruim voldoende op het internet aanwezig kunt zijn.

Responsive webdesign

De website wordt om te beginnen responsive opgebouwd.  Dit wil zeggen dat het design rekening houdt met het type toestel waarmee de site bekeken wordt.  De website is misschien goedkoop maar de technologie zorgt ervoor dat uw website mobiel compatibel is met smartphones en tablets.

CMS: Content Management Systeem

Via het geavanceerde Content Management Systeem van website bouwer Publi4u kan u op een uiterst gebruisvriendelijke manier de inhoud van uw website aanpassen: teksten aanpassen, foto's toevoegen, extra webpagina aanmaken,...

Contactformulier

De website wordt voorzien van een contactformulier die bezoekers kunnen invullen.  De ingevulde gegevens worden per email naar zowel u als klant automatisch verzonden. 

Fotogalerij

Via onze foto module kan u zeer efficiënt en gemakkelijk foto's toevoegen aan uw website.  Er worden automatisch verschillende versies van de toegevoegde foto's aangemaakt zodat ook mobiele gebruikers een optimale surfervaring beleven als ze uw website bezoeken.

Goedkoop website laten bouwen start met een demo!

Vraag hier uw demo aan!  Zo krijgt u te zien wat u kan krijgen tegen welke goedkope prijs!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01