Website

Eigen zaak starten tips: website laten maken

Eigen zaak starten tips: website laten maken

Klanten zoeken: wie niet gevonden wordt is niet gezien!

Gaat u als startende zelfstandige al uw tijd stoppen in het van deur tot deur gaan om aan te kondigen dat u een eigen bedrijf heeft gespecialiseerd in...?  Neen, absoluut niet, u heeft wel andere zaken aan uw hoofd.

Bovendien kan het een stuk eenvoudiger!
Een professionele website laten maken voor weinig geld is de dag van vandaag een minimum vereiste om succesvol te worden.  Een goedkope website bouwen die gevonden wordt in zoekmachines zoals Google is héél belangrijk.  Zorg er wel voor dat uw site er niet goedkoop uitziet, maar wel over een professionele uitstraling beschikt.

Gebruik sociale media om naamsbekendheid op te bouwen

Sociale media zoals Google+, Twitter, Facebook, Linkedin,... worden heel vaak gebruikt om informatie onder vrienden te delen.  Zorg er voor dat u aanwezig bent op deze sociale media en probeer een positief imago op te bouwen.

Sociale media nodig?

Hoeveel kost het bouwen van een website?

Omdat wij weten dat u als startende zaak niet altijd heel veel budget kan vrijmaken voor het bouwen van een website, helpen wij u graag verder dankzij onze verschillende formules.  Deze standaard tarieven zorgen er voor dat u over een budgetvriendelijke website van hoge kwaliteit zal beschikken.

U kan onze basis formules bekijken via https://www.publi4u.be/nl/goedkope-kostprijs-website-bouwen-offerte-tarieven.htm

Help!  Ik wil een website die niet veel geld kost!

Geen nood.  Wij helpen u graag verder.  U hoeft ons enkel telefonisch te contacteren via 056 32 32 01 of het contactformulier in te vullen.  Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij een heerlijk kopje koffie!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01