Website

Budget website bouwen

Budget website bouwen

Betaalbare website met CMS systeem

Een professionele website laten bouwen hoeft helemaal niet zo duur te zijn als u vanaf het begin de juiste keuzes maakt en met de juiste partner in zee gaat. Webdesignbureau Publi4U gaat met u een engagement aan dat blijft duren en waar u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bouwen wij websites met een Content Management Systeem waardoor u zelf uw site kunt beheren en actueel kunt houden. Snel en eenvoudig zijn hier de kernwoorden. Geen dagen meer wachten tot uw site wordt aangepast. Neen, want u kunt het immers zelf en dat overal en om het even wanneer. U wint met andere woorden tijd én geld zodat u zich volledig op uw eigen business kunt concentreren.

Betaalbare website die bovendien hoog scoort in zoekmachines

Een website moet aan een heleboel voorwaarden voldoen om een eerste plaats in de zoekresultatenresultaten van Google te veroveren. Zoekmachineoptimalisatie bestaat onder andere uit geschiedenis, web content, opbouw van een site, de hoeveelheid webpagina's, linkstrategie enz. Webdesignbureau Publi4U uit Kortrijk specialiseerde zich in zoekmachine marketing en kan u dus perfect bijstaan in het optimaliseren van uw website zodat deze daadwerkelijk gevonden wordt. Wij helpen u bij het opzetten, inrichten en invullen van uw website of webwinkel en wel op zo’n manier dat op strategische zoekwoorden de meest optimale resultaten binnen zoekmachines behaald worden. Ons Content Management Systeem is ingericht met SEO en voorzien van de laatstse Google optimalisatie technieken. Wij helpen u bij het zorgvoldig uitkiezen van uw webcontent en schrijven van webteksten. Bovendien heeft Publi4U eigen SEO-copywriters in huis die in u plaats Google het hof kunnen maken.

En wat met de prijs?  

Wat betreft de prijs voor een website, is het niet eenvoudig om een eenduidig antwoord te geven. De prijs hangt uiteraard van heel veel factoren af, maar heeft vooral te maken met de tijd die wij erin moeten stoppen. Het spreekt vanzelf dat een eenvoudige website sneller klaar zal zijn en absoluut onder de categorie betaalbaar webdesign valt. U kunt zich voorstellen dat de prijs voor het bouwen van een uitgebreide webshop hoger zal liggen dan bij een statische website. Toch gaat webdesignbureau Publi4U tot het uiterste voor u om uw site zo betaalbaar mogelijk te houden!

Vandaag nog uw omzet verhogen?

Laat uw professionele en betaalbare website bouwen door webdesignbureau Publi4U en begin vandaag met uw omzet te verhogen en uw concurrenten een stap voor te zijn. Bel ons vrijblijvend op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01