Sociale media

Informeer uw klanten via YouTube

Informeer uw klanten via YouTube

Broadcast yourself

Er zijn 1 miljard gebruikers op YouTube. Op Youtube worden video's upgeload, bekeken en gedeeldSubscribers zijn gebruikers die zich abonneren op uw kanaal en notificaties krijgen wanneer u nieuwe video's toevoegt.

Uw kanaal is waar u uw eigen video's plaatst. Gebruikers delen video's met elkaar en gaan in discussie met elkaar over de video's. Het is dus een sociaal netwerk, net als Facebook en Twitter.

YouTube-kanaal

Breng uw product tot leven

Voor bedrijven is Youtube nuttig omdat u er video's op kunt plaatsen die de kijker informeren, iets bijleren of entertainen. Zo worden de teksten die u op uw website plaatst ook tot leven gebracht.

Nuttig is om de video's die u op uw website plaatst te laten hosten door Youtube. Daarnaast kunt u een YouTube kanaal aanmaken om uw bereik op het netwerk uit te breiden.

Uw YouTube kanaal moet intensief opgevolgd worden, waardoor er veel tijd in het gebruik van dit medium kruipt.

Tip: Plaats de URL naar uw website in het begin van de omschrijving van uw video. Zo worden meer bezoekers naar uw website geleid.

Nog geen YouTubekanaal?

Contacteer dan #company#! Wij helpen u met de ontwikkeling en opvolging van uw YouTubekanaal. Bel 056 32 32 01 of vul het contactformulier in voor meer info!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01