Sociale media

Foto's delen via sociale netwerken: wat, waar en hoe?

Foto's delen via sociale netwerken: wat, waar en hoe?

Foto's delen via Pinterest

PinterestHet concept van Pinterest houdt in dat foto’s geplaatst worden op een online prikbord. Het is een sociale netwerksite die het gemakkelijk maakt om moodboards aan te maken over verschillende onderwerpen.  Een pin is een foto of video die u toevoegt aan Pinterest. Verschillende pins kan u verzamelen op een bord. Een bord is een overzicht van allerlei afbeeldingen over hetzelfde onderwerp. Bijvoorbeeld ideeën voor het huis is een bord, terwijl ideeën voor de tuin een tweede bord is. U kan borden openbaar of privé maken.

De startpagina van uw Pinterest is een overzicht van alle recente pins van de borden die u volgt.

Foto's delen via Instagram

InstagramInstagram is een mobiele app om digitale foto’s of video’s te delen op Instagram of andere sociale netwerksites. De charme van Instagram is dat uw foto’s omgevormd worden tot een soort Polaroidfoto die u vervolgens kan bewerken met verschillende filters, effecten en onderschriften.

De startpagina van uw Instagram is een overzicht van alle recente afbeeldingen van de mensen die u volgt. Onlangs is het nu ook mogelijk gemaakt om uw Instagram account te raadplegen op internet via uw computer.

Foto's delen via Tumblr.

TumblrTumblr. is een sociale netwerksite waarop men een blog kan oprichten aan de hand van foto’s. U kan niet enkel foto’s, maar ook tekst, video’s, quotes, links, etc. delen. U kan alles aanpassen van kleur tot de URL van uw berichten. Het concept is terug hetzelfde: mensen kunnen uw blog volgen, uw berichten rebloggen of leuk vinden.

De startpagina van uw Tumblr. account is een overzicht van alle recente berichten van de blogs die u volgt.

Foto's delen via Flickr

FlickrFlickr is een sociale netwerkstie om foto’s en video’s te delen. U heeft volledige controle of uw foto’s openbaar of privé worden tentoongesteld. Foto’s kunnen ingedeeld worden in verschillende albums. Mensen kunnen uw flickr account volgen en commentaar geven op bepaalde foto’s of video’s.

Er zijn twee soorten accounts: een gratis en een betalende. Flickr geeft iedere gebruiker een terabyte opslagruimte, mensen met een betalende account krijgen twee terabytes en geen reclame op hun pagina.

Zijn sociale netwerksites nog steeds een raadsel voor u?

#company# kan u helpen met uw het opstarten van uw sociale media. Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar wordt in het doolhof van sociale media! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer 056/32.32.01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01