Internet marketing

Website promoten: adwords en zoekmachine optimalisatie

Website promoten: adwords en zoekmachine optimalisatie

Mijn website staat online, laat de bezoekers maar komen!

Het is een misvatting dat, bij het online plaatsen van uw site, de taak is voltooid.  En nu nog wachten tot er bezoekers langskomen...

Het heeft geen zin om op de refresh knop van uw bezoekerstatistieken te zitten drukken.  U kan beter uitkijken naar een manier om snel en accuraat uw website te promoten.

Website promoten: Google Adwords

Nadat uw website online staat kan u misschien een Google Adwords campagne opstarten.  Op die manier zorgt u er voor dat uw site reeds te vinden is via Google, terwijl Google bot uw site oppikt om te indexeren.

Het voordeel van een Google Adwords campagne is dat je zelf uw budget kan bepalen.  Daarenboven haalt u onmiddellijk een hoog rendement tegen een kleine prijs.  Het nadeel van een Google Adwords campagne is dat uw advertentie meestal rechts op het scherm verschijnt, naast de natuurlijke zoekmachine resultaten.  Heel wat mensen bekijken deze resultaten niet eens.

Website promoten: zoekmachine optimalisatie

Uw website in de natuurlijke zoekmachine resultaten krijgen gebeurt door middel van zoekmachine optimalisatie.  U kan uw positionering in de natuurlijke resultaten niet kopen.  De positionering van uw site wordt bepaald door Google zelf.  Aan de hand van een goed bewaard algoritme wordt bepaald welke site er op de eerste plaats, tweede plaats, derde plaats,... in de index van Google verschijnt.

Uiteraard bestaan er tal van richtlijnen om er voor te zorgen dat uw site opgemerkt wordt door het algoritme van Google en zo bovenaan komt te staan.  Het omzetten van die richtlijnen in de praktijk is wat met noemt zoekmachine optimalisatie.

website promoten: hoe beginnen?

U kan seo specialist Publi4U steeds vrijblijvend contacteren per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01