Internet marketing

Website optimaliseren voor zoekmachines

Website optimaliseren voor zoekmachines

Hoog scoren in zoekmachines

Uw website bovenaan in de zoekresultaten positioneren lijkt op het eerste zicht misschien een gemakkelijke klus, maar niks is minder waar.  Iedereen wil toch op de eerste positie binnen Google staan met zijn website, ja toch!  De concurrentie is dus bikkelhard.

Hoog scoren in zoekmachines kan met een doordachte strategie.  Zoekmachine expert Publi4u helpt u graag verder met het uitbouwen uw wereldwijde netwerk.

Uw website optimaliseren

Voordat we uw website kunnen optimaliseren is het belangrijk om inzicht te krijgen in de huidige ranking.  Een grondige analyse vertelt ons vanwaar uw bezoekers komen (zowel geografisch als via welke andere kanalen), welke pagina's van uw website het meest bezocht worden, welke zoekwoorden mensen gebruiken om uw website terug te vinden in Google,...

Zoekmachine optimalisatie specialist Publi4u kan er voor zorgen dat uw website op zowel organische wijze als op betaalde wijze in the spotlight van Google komt te staan.

Op de afbeelding hieronder zal u merken dat onze website tweemaal teruggevonden wordt in de zoekresultaten indien iemand zoekt naar een "goedkope website bouwen".

Aan de linkerzijde wordt de website op de eerste plaats weergegeven op organische wijze (niet betalend).  Aan de rechterzijde wordt onze website weergegeven door middel van een advertentie.  Op deze manier is de kans veel groter dat iemand doorklikt naar onze website :)

Website optimaliseren voor zoekmachines

Uw eigen website optimaliseren voor zoekmachines?

Heeft uw site een boost aan bezoekers nodig?  Contacteer vrijblijvend zoekmachine specialist Publi4u per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01