Internet marketing

Vergroot uw aantrekkingskracht met een krachtige online video

Vergroot uw aantrekkingskracht met een krachtige online video

Vier redenen om online video in te zetten

Meer visibiliteit en aandacht

Een krachtige online video die u op uw bedrijfswebsite of sociale media plaatst kan er snel voor zorgen dat u heel wat mensen bereikt. Hierdoor krijgt u extra visibiliteit en zal de naamsbekendheid vergroten.

Video's vallen bovendien meer op waardoor al gauw de aandacht getrokken wordt. Dankzij een video kan u veel vertellen in een korte tijd: beelden zeggen meer dan woorden!

Breed inzetbaar

Een online video kan u op de sociale netwerksite YouTube plaatsen, maar ook op uw website en andere sociale mediakanalen. Hierdoor vergroot u uw bereik!

Video en de mobiele gebruiker

Video kan gemakkelijk bekeken worden op smartphones en tablets. Dit is zeer belangrijk gezien het merendeel van de bevolking het internet raadpleegt via deze toestellen.

Vertrouwen winnen

Een online video straalt vertrouwen uit. Het toont de kijker het gezicht achter het bedrijf. Zo krijgen zij het gevoel dat ze alles van uw bedrijf mogen zien. Een ideale manier om vertrouwen te wekken!

De verschillende invalshoeken voor online video

Een online video kan vanuit verschillende invalshoeken vertrekken:

  • Bedrijfsvideo: in enkele minuten kan u de kijker boeien door te vertellen en in beeld te brengen wat uw bedrijf doet en waarvoor het staat
  • Productvideo: via een video kan u een nieuw product voorstellen, de werking van een product,...
  • Testimonials van klanten: een klant kan voor de camera zijn positieve ervaringen met het bedrijf meedelen
  • ...

Een eigen online video laten maken?

Een video is een doeltreffende manier om uw bedrijf mooi in beeld te brengen. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We helpen u graag in het boosten van uw online marketingstrategie!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01