Internet marketing

Investeren in een bedrijfsvideo is een goede keuze!

Investeren in een bedrijfsvideo is een goede keuze!

1   Een bedrijfsvideo trekt de aandacht

Een bedrijfsvideo is een originele manier om uw boodschap over te brengen bij de consument. Het trekt onmiddellijk de aandacht! 

2   Video prikkelt mensen

Een bedrijfsfilm prikkelt sneller de consument dan een gewone tekst. Bovendien vindt het merendeel van de consumenten het aangenamer om een video te bekijken dan een lange tekst te lezen. De video-inhoud wordt ook veel gemakkelijker te onthouden waardoor u er voor zorgt dat de boodschap effectief bij de kijker terechtkomt.

3   Vertrouwen uitstralen

Een bedrijfsfilm straalt vertrouwen uit omdat u de kijker een blik gunt achter de schermen van uw onderneming. Hierdoor krijgen de kijkers een goed en duidelijk beeld van uw bedrijf waardoor ze het sneller zullen vertrouwen. Wanneer u het vertrouwen van de consument wint, is het veel gemakkelijker om hen te overtuigen contact op te nemen, een product te kopen,...

4   Inzetbaar op meerdere online mediakanalen

Een online bedrijfsvideo is multifunctioneel! Naast het plaatsen van de video op uw website kan u deze ook verspreiden via sociale media om een groter bereik en naamsbekendheid te krijgen. Hiernaast kan u de video eveneens via de nieuwsbrief versturen.

5     Hoger scoren in Google

Met een bedrijfsfilm is de kans groter dat uw website een hogere positie verwerft in de zoekresultaten van Google. Zoekmachines houden namelijk van verschillende types content op de site.

Bedrijfsvideo laten maken door #company#!

Zelf investeren in een professionele bedrijfsvideo?

Contacteer communicatiespecialist #company# uit Marke via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in! 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01