Internet marketing

Uw bedrijf vermeld in Google!

Uw bedrijf vermeld in Google!

Als uw bedrijf in Google Places Zakelijk staat, wordt het ook getoond op Google Maps! De kans is hierbij zeer groot dat u ook op specifieke zoekopdrachten zichtbaar bent op de zoekresultatenpagina.

Voordelen van een bedrijfsvermelding op Google

1  Verbeter de lokale vindbaarheid van uw site

Denk bij de beschrijving van uw onderneming aan belangrijke zoekwoorden. Een lokale vindbaarheid is ook belangrijk voor bedrijven die al een toppositie op de zoekresultatenpagina hebben, dit omdat onmiddelijk de openingsuren en andere belangrijke informatie weergegeven worden.

2  Google Places en Google Plus

Zodar u uw bedrijf aanmaakt op Google Places Zakelijk, wordt automatisch een lokale Google Plus-pagina aangemaakt waar uw bedrijfsvermelding aan gekoppeld wordt.

Stappen voor een duidelijke Google bedrijfsvermelding

1   Gratis aanmelden bij Google Places Zakelijk

Ga naar de aanmeldpagina van Google Places Zakelijk en maak een account aan. Indien u reeds een Google-account heeft (of Gmail-adres) dan kan u zich onmiddellijk inloggen.

2  Vul de bedrijfsgegevens in

Vul deze gegevens zo volledig en duidelijk mogelijk in! Houd hierbij rekening dat alles wat u hier invult, openbaar zal verschijnen. Kijk hierna of het markeringsbolletje op de juiste plaats op de kaart staat, je kan dit ook corrigeren indien nodig.

Bij de bedrijfsomschrijving gebruikt u best de zoektermen waarop u gevonden wilt worden.

3  Gedetailleerde gegevens

Ga verder met het aanvullen van uw bedrijfsvermelding: vul de openingstijden in, welke betaalmethodes u aacepteert, eventueel foto's van uw bedrijf en/of diensten, uw logo,...

LET OP: de eerste foto die u toevoegt is de hoofdfoto van uw bedrijfsvermelding. Dit betekent dat deze foot als enige zichtbaar is wanneer uw bedrijfsvermelding in de zoekresultaten verschijnt.

4   Verficatie aanmelding

Deze stap is zeer belangrijk, want anders zou iedereen zich kunnen voordoen als uw onderneming. Eens uw vermelding geaccepteerd werd, dan duurt het ongeveer zes weken vooraleer u effectief in Google Maps wordt weergegeven.

Meer info of advies nodig?

Contacteer webdesigner #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01