Internet marketing

SEO zoekmachine optimalisatie: Hoe bepaal ik het best mijn kernwoorden?

SEO zoekmachine optimalisatie: Hoe bepaal ik het best mijn kernwoorden?

Hoe bepaal ik het best mijn kernwoorden?

Eigenlijk is deze vraag al een stap te ver. Beter zou zijn, hoe bepaal ik de schrijfwijze van de teksten op mijn website want u dient uw kernwoorden te bepalen aan de hand van de teksten die in uw website verwerkt zitten. * Gebruik in uw teksten worden die handelen over uw product, dienst of activiteit. * kruip in de huid van uw bezoeker en toets welke woorden hij effectief gebruikt om uw producten, diensten of activeiten te zoeken * let op de schrijfwijze van bepaalde woorden: moeilijke woorden worden dikwijls verkeerd gespeld dus kan het interessant zijn om het fout gespelde woord ook op te nemen als kernwoord.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01