Internet marketing

SEO diensten

SEO diensten

SEO zoekmachine optimalisatie stappen

  • Indien u reeds over een website beschikt beginnen we eerst met een volledige analyse van uw bestaande website. wat is uw huidige doelgroep, hoe goed is uw website code opgebouwd, wat zijn uw huidige bezoekersaantallen, hoe goed is de linkpopularity van uw website, op welke zoekwoorden scoort uw website goed en op welke minder goed, enz.
  • daarna bepalen we een groep kernwoorden die voor uw website van belang kunnen zijn en in overleg met u als klant kiezen we dan de uiteindelijke kernwoorden waar we in een eerste fase de nadruk zullen op leggen.
  • daarna gaan we eigengelijk aan het werk en beginnen we aan de optimalisatie. Alle broncode wordt volgens de regels van de kunst opgebouwd, er wordt sitemap gemaakt, er worden backlinks gelegd naar de website, enz.
  • in stap 4 gaan we analyseren wat het effect is van de aanpassingen die zijn doorgevoerd. Deze analyse doen we aan de hand van de eisen die door de klant voor het ganse SEO proces werden opgesteld. Zijn de bezoekersaantallen gestegen? Is het aantal nieuwe klanten gestegen?
  • als laatste stap wordt er bijgestuurd en nieuwe aanpassingen doorgevoerd waar dat nodig zou zijn.

omdat SEO een continu proces is dat constant moet worden bijgestuurd zijn stap 4 en 5 eigenlijk nooit de laatste 2 stappen. De SEO wereld is een wereld die elke dag verandert en dus ook uw persoonlijk SEO proces moet constant worden bijgestuurd.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01