Internet marketing

Search engine positionering

Search engine positionering

Positionering in zoekmachines optimaliseren

  • zorg ervoor dat u probeert te scoren op de juiste trefwoorden en combinaties van trefwoorden die door uw doelgroep wel degelijk worden gebruikt om informatie zoals op uw website op te zoeken.
  • zorg ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk is opgebouwd. Aanmelden van uw website bij de verschillende search enginges heeft namelijk pas zin wanneer de zoekmachines de website ook degelijk kunnen doornemen en zo indexeren in de zoekresultaten.
  • laat uw website ook tijdens de bouw ervan optimaliseren. Uw website wordt zo sneller gevonden en dit is beter voor de anciënniteit van de website op lange termijn.
  • zorg voor een goed statistieken pakket zodat u op een eenvoudige, correcte en doeltreffende manier conclusies kan trekken uit uw bezoekersaantallen en bezoekers hun afkomst. Zo kan u later ook op een correcte manier conclusies trekken uit deze getallen.

Wenst u nog meer te weten over tips een om een betere positie te verkrijgen in een search engine of SEO in het algemeen, aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met zoekmachine optimalisatie expert Publi4u.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01