Internet marketing

Online adverteren: reclamebureau Publi4U uit Kortrijk verzorgt uw online advertenties

Zoekmachine marketing: online adverteren via Google Adwords

De meest gebruikte zoekmachine ter wereld is ongetwijfeld Google. Als marketeer kan u er voor kiezen om online advertenties te plaatsen in de zoekmachine resultaten van Google via Google Adwords.

U bepaalt vooraf het budget dat u wenst te spenderen.

U kan zelf kiezen welke trefwoorden (keywords) ervoor moeten zorgen dat uw online advertenties worden weergegeven. Dankzij een online tool van Google Adwords is het mogelijk om alternatieve te verkrijgen voor de vooropgesteld trefwoorden. U kan ook onmiddellijk nagaan of er voor de gekozen trefwoorden veel concurrentie aanwezig is. Hoe meer concurrentie op het keyword, hoe hoger de prijs zal zijn die u dient in te stellen om bovenaan positie in te kunnen nemen.

U betaalt enkel en alleen als er iemand op uw advertenties heeft geklikt. U geeft pas geld uit als iemand doorklikt naar uw website. Uw advertentie kan dus honderd keer getoond worden terwijl u maar tien kliks hebt verkregen. U betaalt dan enkel voor die tien kliks.
Uiteraard is het de bedoeling dat geïnteresseerden doorklikken op uw online advertenties. Het spreekt voor zich dat het van kapitaal belang is om uw Google Adwords advertenties zo aanlokkelijk mogelijk opmaakt. Pas hierbij ook terug het principe toe waarbij u de surfer via een "call to action" aanspoort om op uw ad te klikken. Dit principe geldt ook voor het opmaken van title-tags van uw webpagina's. Hulp nodig bij het opzetten van uw Google Adwords campagne? Geen nood, reclamebureau Publi4U is specialist ter zake!

Uw website hoog in de zoekmachines via zoekmachine optimalisatie

Het verbeteren van de positie in natuurlijk of organische zoekmachine resultaten noemt men zoekmachine optimalisatie. Publi4U is niet enkel een webdesignbureau maar eveneens een online reclamebureau. Onze specialisatie is het bouwen van databasegestuurde websites die vindbaar zijn in zoekmachines.
Naast online adverteren in zoekmachines dient u er ook voor te zorgen dat u een toppositie scoort. Als surfers in de organische resultaten klikken betaalt u niks. Het optimaliseren van uw website is een intensief proces, maar u behaalt weldegelijk goede resultaten. Door uw site te optimaliseren in diverse zoekmachines brengt u de juiste bezoekers via de juiste trefwoorden naar uw website.

Heel wat surfers beperken zich tot het bekijken van de organische zoekmachine resultaten, vandaar het belang om niet alles van uw online marketing te fixeren op bijvoorbeeld de Adwords van Google.

E-mail marketing: online campagne voeren

E-mailings uitsturen doet iedereen tegenwoordig. Grote multinationals, de bakker om de hoek,... Logisch want aan e-mail marketing doen is bijzonder efficiënt en heeft een lage kostprijs. U dient uiteraard over een goed adressenbestand te beschikken. Bent u een bedrijf dat verf produceert, dan wilt u een e-mailing uitsturen naar schilders en niet naar garagehouders. Liever een adressenbestand van honderd adressen waarvan u weet dat ze interesse hebben in uw producten of diensten, dan een adressenbestand van duizend adressen die niet in uw doelgroep passen.
Doet u aan e-mail marketing, dan kan u perfect de response meten van uw campagnes.

Contacteer reclamebureau Publi4U om online te adverteren

Voordat u begint met online campagnes op te zetten, contacteer even reclamebureau Publi4U. Wij beschikken over den nodige know-how om uw online advertenties op te zetten, uw website een hoge positie te bezorgen in zoekmachine resultaten of uw e-mail campagne te verzorgen. Bel ons voor een vrijblijvend afspraak via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen contacteren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01