Internet marketing

Meer verkeer op uw website: tips om meer bezoekers te lokken

Meer verkeer op uw website: tips om meer bezoekers te lokken

Er bestaat verschillende klassieke manieren:

  • U kan adverteren in kranten, vakbladen,... kortom de geschreven pers.
  • Via de radio kan u een publiciteitsspotje lanceren met daarin de vermelding van uw website adres
  • Beletter uw website op uw wagen, vrachtwagen,...
  • U kan zelf ook gerust nog een aantal mogelijkheden opsommen vermoed ik

Online manieren om meer verkeer te genereren:

U kan adverteren in zoekmachines of op sociale netwerk sites zoals Facebook.  Een mooi voorbeeld van online adverteren is Google Adwords. Het voordeel van Adwords is dat u zelf vooraf uw te spenderen budget vooropstelt.

Doe aan zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO of search engine optimization genoemd. Uw website zo hoog mogelijk krijgen in de natuurlijke zoekresultaten (de resultaten aan de linker kant) is een kunst apart en niet zo evident als op het eerste zicht zou lijken.

Zorg er voor dat de structuur van uw website gemakkelijk in elkaar zit. Kies ook een gemakkelijk te onthouden domeinnaam.  Niet enkel bezoekers zijn dol op een onderbouwde structuur, ook zoekmachines weten dit te appreciëren.
Door het een bezoeker gemakkelijk te maken, zal hij sneller geneigd zijn om terug te keren naar uw site. Deze "returning visitors" zijn goud waard, ze kennen immers al de weg naar uw site.

Meer verkeer kan u krijgen als u op regelmatige basis een interessante nieuwsbrief uitstuurt. Bouw uw adressenbestand op en doe aan e-mail marketing maar zorg er voor dat u uw adressenbestand niet verbrand door te vaak uw nieuwsbrief uit te sturen. Eenmaal in de maand is in de meeste gevallen meer dan voldoende!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01