Internet marketing

Een online marketing campagne met impact

Een online marketing campagne met impact

Online marketing campagnes

Online marketing is het gevolg van een veranderende markt. Online informatie opzoeken zit in de lift! De hedendaagse consument wenst zo snel mogelijk informatie van de gewenste producten en/of diensten te vinden. Door actief online aanwezig te zijn, kan men de consument deze nodige informatie bieden tijdens hun opzoekwerk.

Online marketing campagnes zijn een handige manier om extra visibiliteit te krijgen waardoor de naamsbekendheid enorm kan vergroten. Ze verstevigen de brand awareness van uw bedrijf of organisatie!

Soorten online marketing campagnes

E-mailcampagnes

Wanneer u als bedrijf e-mailadressen van websitebezoekers, klanten, ... verzamelt, dan is het interessant om een e-mailcampagne op te maken. Belangrijk hierbij is dat u opvalt tussen andere mails en dat dat uw mail niet in de spamfilter terechtkomt.

Strategisch plannen en uitsturen van e-mailcampagnes houdt uw klantenbestand actief!

Sociale media campagnes

Adverteren via sociale media wordt steeds vaker gedaan. Zo kan u onder andere via Facebook gerichte advertenties opstellen. U kan gedetailleerd bepalen wie de advertentie mag zien (per regio, leeftijd, taal, interesse, ...).

Google AdWords

Het grootste deel van SEA of Search Engine Advertising wordt voor rekening genomen door Google AdWords. Google laat uw advertenties verschijnen naast de organische zoekrsultaten wanneer een bepaalde zoekterm wordt ingegeven. Op die manier bereikt u de juiste mensen op het juiste moment

Een online marketingplan opstellen

Een goed marketingplan zorgt ervoor dat uw online communicatie-activiteiten in goede banen geleid worden. De keuze van soort marketing hangt in hoge mate af van de doelen, doelgroep, kanalen,...

Online marketingplan opstellen is belangrijk

Volgende onderdelen dienen zeker in het online marketingplan voor te komen:

  • Doelen bepalen
  • Doelgroepen bepalen
  • Kanalen kiezen
  • Boodschap uitwerken
  • Acties koppelen aan de kanalen
  • Evaluatie van de acties

Een geïntergreerde aanpak van uw offline en online communicatie

Communicatiespecialist #company# zorgt voor een geïntegreerde aanpak van uw online en offline communicatie. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01