Grafisch ontwerp

Verleid je klanten met een aantrekkelijk grafisch ontwerp van je brochure of folder.

Verleid je klanten met een aantrekkelijk grafisch ontwerp van je brochure of folder.

Wat is nu de definitie van een grafisch ontwerp?

Een grafisch ontwerp omvat de grafische vormgeving van een brochure. Maar dit kan natuurlijk ook van een folder zijn, website enz. Binnen dit ontwerp bepaalt een grafische ontwerper de vormgeving van het product, waaronder de lay-out (indeling), de typografie (lettersoorten, groottes, kolombreedte, regelafstand), het kleurgebruik en de illustraties en foto’s.

Hoe begin je aan de ontwikkeling van een grafisch ontwerp?

Op basis van de wensen van de klant wordt er een conceptontwerp gemaakt, die op zijn beurt gepresenteerd wordt aan de opdrachtgever. Daarna wordt het concept uitgewerkt met behulp van professionele grafische software zoals Illustrator, Photoshop, Indesign,…. Bij de uitwerking van het grafisch ontwerp moet er rekening gehouden worden met de doelgroep, de eisen van de opdrachtgever, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. Er wordt van begin tot einde advies gegeven aan de opdrachtgever om tot een goed eindproduct te komen.

Wil je ook je klant verleiden?

Communicatiebureau Publi4U zorgt ervoor! Wij zorgen er voor dat het grafisch ontwerp van je brochure en folder het gewenste resultaat teweeg brengt. Contacteer ons op het nummer 056/32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01