Website

Website restylen: website ontwerp door professionele webdesigner

Website restylen: website ontwerp door professionele webdesigner

Restylen van uw website

Professionele webdesigner Publi4u is de specialist in het restylen van uw website. Als bedrijf beschikt u over een huisstijl zodat klanten gemakkelijk uw folders, affiches, wagens, website, e-mailings herkennen. Een restyling van uw website hoeft niet te betekenen dat uw gehele huisstijl dient te wijzigen. U kan aan uw website ook aanpassingen laten uitvoeren die u op termijn geld doen besparen.

Content Management System

Stel dat uw website nog niet beschikt over een beheersmodule waarmee u zelf aanpassingen kan aanbrengen aan uw site. Het kan op termijn goedkoper zijn om uw website te restylen en te laten uitrusten met een CMS, Content Management Sytem zodat u de aanpassingen zelf kan uitvoeren. Op die manier hoeft u niet telkens uw webdesigner te contacteren en werken te laten uitvoeren, u bespaart dus kosten.

Restylen: grafisch of technisch

Uw website restylen kan dus op technisch gebied en of op grafisch gebied. Bij deze laatste dient de huisstijl uiteraard gerespecteerd te worden. Bij een technische restyling van uw site kan er naast het aanpakken van de manier van het up-to-date houden van uw site, ook gemikt worden op een hogere positie in zoekmachineresultaten. De levenduur van een website bedraagt gemiddeld 3 tot 4 jaar.

Doel van restyling

Het restylen van uw site kan het aantal contactaanvragen, verkopen,... drastisch doen toenemen. Je kan het vergelijken met een bakker die zijn winkel laat verbouwen en daardoor in het begin vijftig procent meer omzet draait. Voor een vrijblijvende analyse voor de restyling van uw site, contacteer vrijblijvend professionele webdesigner Publi4u op het nummer 056/32.32.01


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01